Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мењавајте пасворди на ереп ќе не хакнат сите го хакнаа повторно прецедателот на русија и прееска ме хакнаа и мене ама јас немав ништо пари бидејќи сите ги воложив во обложувалница и тие отишле и ми го смениле типот :nesvest::drk::drk::pusk::pusk::drk::drk::nesvest:

како успеале да ве хакнат? ќе да е преку сајтот кај што се обложувате -.-

како успеале да ве хакнат? ќе да е преку сајтот кај што се обложувате -.-

Не се обложуваме преку сајт.. само пишуваш во коментар на весникот што го има организацијата и таму го уплаќаш златото, јас сум таман засега ништо ми немаат земено а и нема шанси преку тоа.

Не се обложуваме преку сајт.. само пишуваш во коментар на весникот што го има организацијата и таму го уплаќаш златото, јас сум таман засега ништо ми немаат земено а и нема шанси преку тоа.
незнам можеби...знам имаше еден сајт со апликации и обложувања и бараше да си претходно логиран на ереп, па изгледа ги користи колачињата од броусерот за да си логиран на нивниот сајт...
додека имаше мејнтејнс некои хакери навлегле колку што знам ?
и хакерите баш тебе ти го смениле типот...океј, се дешава...

У моментов имам пари.. да купувам ли куќа? можам да купам од Q1 ај кажете

Due to party president resignation, you have been selected to become the new party president for Macedonia timeless. Congratulations!

веѓа1 Го наебавте сеа сите...

You have worked for 30 days in a row and you are now known as a Hard Worker. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

Конечно,4та Hard Worker медаља :)

You have worked for 30 days in a row and you are now known as a Hard Worker. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

4 Хард Воркер медаља :)

ај некој шо е во русија нека ми прате карта да се вратам,ке му дадам руски пари.
во унгарија сум а неам унгарски пари..
фала однапред.

едит- фала Тонех

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom