Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Македонци, денеска рокајте:violent1: во Kangwon, пошто таму CikoMKD е кандидат за конгресмен.

Уште 12 саати трае битката, Русија е во плус од 34.000.

Одете тука клик и пишете NO VOTE така нешто да бидеме побројни од грците се нервираат оти админите не пишале како Macedonia.

Одете тука клик и пишете NO VOTE така нешто да бидеме побројни од грците се нервираат оти админите не пишале како Macedonia.

луѓе, што значи тоа со знамето и со macedonia во линкот, ќе не ставаат наскоро??:vozbud: Пишува некаде нешто?

бтв, пишав на форумот. И не мора сите исти пораки да пишуваме да не личиме како клонови:kez: Бтв, србиве се нак..чени ради со косово што воспоставивме дипл. односи :pos2::pos2::pos2:

луѓе, што значи тоа со знамето и со macedonia во линкот, ќе не ставаат наскоро??:vozbud: Пишува некаде нешто?

бтв, пишав на форумот. И не мора сите исти пораки да пишуваме да не личиме како клонови:kez: Бтв, србиве се нак..чени ради со косово што воспоставивме дипл. односи :pos2::pos2::pos2:

Админите што ги имаат знамињата во базата, и го потпишале знамето како Macedonia и грциве плачат :pos2:

Гледај го зверето што порака ми напишало :pos2:
hey

Hey... i just wanted to say that come on man it's not good to keep this fight... we can be good neighbours let's add FYROM to the game... it's good....

Гледај го зверето што порака ми напишало :pos2:
hey

Hey... i just wanted to say that come on man it's not good to keep this fight... we can be good neighbours let's add FYROM to the game... it's good....

Типот на сите македонци им го пишува ова. Пробува да не испровоцира за да добиеме бан:smir:

Help!
Неколку дена немав интернет и сега отворам кајгана и глеам се збори за формирање на македонија нешо админите дале некој знак ова она...
Ај ако сака некој да ми објасни

Vo koja oblast vo Rusija da se preselam ? I drzavjanstvo ako moze da dobijam.

Help!
Неколку дена немав интернет и сега отворам кајгана и глеам се збори за формирање на македонија нешо админите дале некој знак ова она...
Ај ако сака некој да ми објасни

Имаат фајл во архивата во делот Flags пишан како Macedonia и нашето знаме најверојатно не спремаат во новите држави.

Oкеј, бегам од Java. Русија е најидеално место засега? Нема војна во Индонезија у курац.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom