Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум нов играч и ве молам ако сакате да ми помогнете да дадете нечто ГИФТ.Еве најдете ме на еРепублик: Reex Ве молам дадете ми нешто гифт... :helou::nesum:

Јас сум нов играч и ве молам ако сакате да ми помогнете да дадете нечто ГИФТ.Еве најдете ме на еРепублик: Reex Ве молам дадете ми нешто гифт... :helou::nesum:

гифт ти е да качиш велнес,имаш доволно велнес за почеток.
таму кога ке дојдеш левел 5 за да се бореш тогаш ке ти пратеме..

договорено :toe: тогаш најдете ме да ве прифанам: Reex :vozbud:

Andr имаш туториал види го како набрзо до левел 6 после идат гифтови и се друго позз :helou:

Конечно 10 str. :)

Гледам напредуваме со регрутацијава. Сегде бараме а не побаравме овде на Кајгана порталот да има ставено нешто за еРепублик. :)

Конечно 10 str. :)

Гледам напредуваме со регрутацијава. Сегде бараме а не побаравме овде на Кајгана порталот да има ставено нешто за еРепублик. :)

јас спомнав некој ми кажа кога ке ја додадат македонија тогаш да бараме .. :toe:

добив 0.5 казнени поени (претпоставувам сите добивте) поради коментарот Greece is Ethiopia.

а правилото што сум го прекршил со тој коментар е:

In order to enjoy a civilized discussion on the eRepublik Forum, we expect the citizens to respect the rules of the forum.
You have disregarded the following rules:

17. Any citizen can post embedded videos under the following conditions:

- the video is related to the subject of the topic
- the content of the video respects the eRepublik Laws and our Terms of Service
- the width of the video to be set to - width="425"
- the height of the video to be set to - height="344"
- the embedded video should not be autoplaying - "autoplay=0"
We will suspend the accounts of any citizen that will not follow these conditions. Any other forms of usage of EMBED will lead to the banning of the citizen.

18. The usage of any form of CSS code is strictly forbidden.
---

:toe::toe:

добив 0.5 казнени поени (претпоставувам сите добивте) поради коментарот Greece is Ethiopia.

а правилото што сум го прекршил со тој коментар е:

In order to enjoy a civilized discussion on the eRepublik Forum, we expect the citizens to respect the rules of the forum.
You have disregarded the following rules:

17. Any citizen can post embedded videos under the following conditions:

- the video is related to the subject of the topic
- the content of the video respects the eRepublik Laws and our Terms of Service
- the width of the video to be set to - width="425"
- the height of the video to be set to - height="344"
- the embedded video should not be autoplaying - "autoplay=0"
We will suspend the accounts of any citizen that will not follow these conditions. Any other forms of usage of EMBED will lead to the banning of the citizen.

18. The usage of any form of CSS code is strictly forbidden.
---

:toe::toe:

You have received a warning from the admin with the following message: Silencing the truth...ADMINS INJUSTICE! - Open Letter

И јас добив ворнинг и 0.5 казнени за писмото за коле од лерин што беше....а не ми објаснија што точно сум прекршил...мамето да им го тит... :@

Поминаа неколку дена како што сум во Русија. Каљиниград. Изгледа како интересно место преку ден али навечер е тапа. Ептен е ладно и сите седат по дома. У тапа населба сум населен па цела зграда е крш. Имам неколку комшии македонци али слабо на гости си идеме. Водката барем некако ме грее. Одкога сум во Русија ми тргна со војувањево. Секој ден само нешто се тепаат или русиве или некои нивни сојузници. Има војна во Индокина па на тој фронт се трошев деновиве. По долгите битки некако успеав да се поткренам на ново скалило од мојот целовкупен живот. 20ти левел е мојата оценка како граѓанин на овој еСвет.

Поминаа неколку дена како што сум во Русија. Каљиниград. Изгледа како интересно место преку ден али навечер е тапа. Ептен е ладно и сите седат по дома. У тапа населба сум населен па цела зграда е крш. Имам неколку комшии македонци али слабо на гости си идеме. Водката барем некако ме грее. Одкога сум во Русија ми тргна со војувањево. Секој ден само нешто се тепаат или русиве или некои нивни сојузници. Има војна во Индокина па на тој фронт се трошев деновиве. По долгите битки некако успеав да се поткренам на ново скалило од мојот целовкупен живот. 20ти левел е мојата оценка како граѓанин на овој еСвет.

Брат многу поетски си настроен нешто...ти удрила вотката у глава изглеа :pos2::pos2::pos2:
Иначе и ја сум во Калининград ама во чајна таун квартот и супер ми е :vozbud:

бај д’ веј ЧЕСТИТО 20-лвл :smir:

Како беше тој линк-от што се гледаше нашето знаме во базата на erepublik да не знае некој ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom