Гледам ме оговарате ама нема врска еве ке почнам од почеток за паднатата игла се случува но кај мене у студиото како и во сите други што би требало да е така подот е од плочки,плочките се чистат со специјален дезинфекциски препарат кој ги убива бактериите на осум саати што се повеке од моето работно време,во врска во тоалетот да не ви појаснувам со какви муштерии работам јас а и не сте виделе што се се случува кај мене у студио знаете не сите луѓе се чисти и педантни а јас неможам да чистам после секој обично тоа се прави еднаш дневно пред отварање и тоа од страна на хигиеничарка од самиот трговски центар но и тоа не е ништо јас не се љутам и знам што се има врска со хигиената и работата.Иначе за стерилизацијата ми е најомилено бидејки кај нас сеуште нема човек што знае или користи било каков стерилизатор како мене за тоа јас гарантирам а како да ви појаснам.Денес имам стерилизатор Статим 2000 кој е Аутоклав,дигитален стерилизатор.Самиот е програмиран да стерилизира било каков метал за 3,5 мин на потребната температура и притисок (да се фалам кај нас сеуште ни болница нема таков стерилизатор) него можете да го видите на мојот сајт
www.tattooskinart.com.mk под опрема и стерилизација а кога користев сув стерилизатор секогаш сум пирсал со стерилна опрема бидејки на секого му закажував минимум 3 саати за кои се стерилизираше потребната опрема а опрема за пирсање има во изобилство
Него кај нас е друг проблем значи има многу луѓе кои шират дезинформации и луѓе кои мислат дека со 800 ден. кои ги наплаќам за пирсање се доволни за да го одржувам тоалетот по прописи.Е не е така не е се така црно бело јас сум тој што е напаѓан од сите родители за 800ден. јас сум тој што ви кажува како да постапувате со пирсовите а не да ги криете па после се инфицирало или ај те молам овој пат без да знае мама и тато и пак не е добро епа тоа е така и ми треба нели СЕ ШАЛАМ