V
Vlad II Draculea
Гостин
ај бе престанете.. карајте се по пп..
не за друго че ве бриша
не за друго че ве бриша

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се додека ти е дуќанчето у мое маало, не се секирам ич! А и на друго место да ти е, нема гајле, Скопје не е New York, па да е нешто многу големоBoogie напиша:Ти маѓионичар да не имаш пилешки гради па мислиш дека ке одлеташ секогаш има два краја подобар или полош па пробај и ке видиме кој ке е твојот или ти позади мониторот не се секираш многу околу тоа
Како можеш да помислиш дека немаш грешка? Си извел интервенција на тело на малолетник без да консултираш негов родител. Туку ај да не се повторувам, ке прочепкам во сферата на законите и ќе најдам како и зошто тоа не смееш да го правиш над малолетници без согласност од страна на родител. Си имал само огромна среќа што до сега ниеден родител не те подбрал. И не ми пуштај приватни пораки, нема да комуницирам по темава со тебе на тој начин, што имам да ти кажам јавно ќе ти кажам овде. Ако имаш прашања овде постави ги што не значи дека и овде ке добиеш одговор, може да се случи да ти одговорам и in real.Boogie напиша:Нема врска јас се извињавам ако имам некоја грешка само мое мислење е дека нема некој кај нас што е по внимателен и по чист во оваа работа па сепак јас ова го работам долги години и проблем до сега не сум имал нели е тоа некој показател.
-Предходно, пред да гази па да лиже, да отиде во WC-то да моча, па да ја изгази ординацијата убаво па да излиже!:je:ThA-BiTcH напиша:Вака...
Буги бара само лична карта од родители и твоја здравствена книшка, а не родител лично да отиде и да каже дека детето може да е испирсано.
Тоа можеби е грешка, но на нас малолетниците ни одговара пошо не е тешко да зеам копија од лична карта на моите и да ја однесам. На крај креава ќе речам дека ми треба да се зачленам во двдтека или во библиотека и ќе ми ја даат без проблем.
После тоа...
Буги океј за рекламата нека те снимаат, али претходно ти ќе газиш на тој под со кондури, па после ќе лижеш може?
Исто како што беше и со мене...
газевме таму, падна иглата на земја, ти ја крена и ми ја збрца во јазик.
Епа те молам прво они нека изгазат таму, па ти излижи.
Фала.
Mandrak напиша:-Предходно, пред да гази па да лиже, да отиде во WC-то да моча, па да ја изгази ординацијата убаво па да излиже!:je: