Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
Море среќен би бил ако пројде само смена на личен опис, што е ако татко ти реши да му мавне пријава, му пропадна бизнисот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
То под хитно да му се затвори тоа дувлото, потенцијално легло на зарази и да се носи прво на психијатар па после на робија:pishtoldzBacillus gagous напиша:Море среќен би бил ако пројде само смена на личен опис, што е ако татко ти реши да му мавне пријава, му пропадна бизнисот
За личните карти знам и сум свесен но тоа е проблемот на домашно воспитување јас гледам овде на форумот има многу луѓе кои не ја злоупотребиле довербата на родителите а можеле,за мене иначе не се секирајте мене ме штити законот па уствари сите знаеме што пишува на задната страна на Л.К. и што е според законот ако таа лична карта се украде или злоупотреби тука е надлежно МВР.Иначе се е регулирано со правила и закони и како што гледате моево студио работи 15 год. во континуитет и не сум имал проблем па немојте да мислите дека вие тука на форумов сте најпаметни и овие работи на никој порано не му текнало а плус и кај мене е најбезбедно како што тоа го знаат многу тука,зошто еве ке ви кажам зошто и да му се направи кеифот на некој тука и мене да ме затворат децата ке се пирсаат сами дома а што значи тоа па најлошо СЕПСА,ХЕПАТИТ,СИДА И СМРТ,да смрт веке еден случај имаше каде девојка од пирсање умре,едноставно децата се пирсале во школски двор на клупа - на девојчето и загноило како tha bitsh несмеела да каже дома дошло до посериозна инфекција со сепса и Смрт.Епа јас како што гледам tha bitsh е ОК и покрај се и колку сакате вие да ме осудувате таа кога сака пак ке дојде кај мене на пирсање бидејки знае дека тука и е најсигурно.Незнам дали знаете ама за да се пирса одново на веке пирсано место е многу тешко а кога со таква интервенција немало проблем извинете ама јас сум Шампион а на вас само може да ви е криво колку сум добар.Boogie напиша:извинете ама јас сум Шампион а на вас само може да ви е криво колку сум добар.
Буги, ај припази братче на речник малку. Кај си крив курле, кај чалам креваш.Boogie напиша:селските финти

Добро штом така тврдиш.Boogie напиша:Зошто да ги бришам јас стојам на тоа што го кажав а сепак крајот го краси делото нели но за да не се сватиме погрешно јас нема секоја игла да ја земам од плочките нели тоа само се случило а ако било проблем Бибе ке потврдеше нели.Сепак да се разбереме како што напишав претходно девојка Умре од инфекција со пирс на папок и мислам дека е тоа проблем вреден за коментар нели