Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mali, ti nemas pojma so sakas da kazes osven da stavis post. Aj citaj si po forumov i ne lupaj.жал ти е шо немојш пари да фрлаш безвезе?:nesum:
ако мојот коментар е безцелно оставен, тогаш твојов е 3 пати по-бесцелно од мојот оставен...:salut:Mali, ti nemas pojma so sakas da kazes osven da stavis post. Aj citaj si po forumov i ne lupaj.
Vo muabetot ne razgovaravme za kocka i slicno i koj se zbogatil ili ne. Ti kolku sto gledam po godinite sega imas uslov da vlezes vo kladilnica. Razgovaravme za online.... itn. I vo mojot post rekov "za zal" zaradi zabavata sto mi e skratena. Ti ne moras nitu vo kladilnica da vlezes, nitu loto da uplatisако мојот коментар е безцелно оставен, тогаш твојов е 3 пати по-бесцелно од мојот оставен...:salut:
бтв... знам многумина кои од коцка заработиле многу...
ама се газди на кладилници...![]()
Дечки, проблем!
Имам Visa Electron од ProCredit и account на Moneybookers.
За да можеш да го користиш акаунтот на манибукерс треба да се помине низ неколку верификации:
на тековна сметка - поминав
адреса - поминав, ми стигна писмо по пошта со код
картичка - тука е проблемот!
Манибукерс ти влечат пари од сметка во долари и треба после да им кажеш колку пари ти земале за да верификуваат дека се работи за твоја картица.
Проблемот е тоа што мене сметката ми е денарска и извештајот ми е во денари, а овие влечат сума во $. По кој курс да пресметам колку ми земале и имал ли некој ваков проблем?
Фала.:smir:
Дали mastercard light на тутунска работи со moneybookers.com.
Ми јавува дека неможе да ја верифицира. Дали има некој некое искуство со оваа картичка.
Бреј неможе да се повлекуваат пари од moneybooker преку visa штета.![]()
Земав VISA дебитна картичка за да платам преку интернет и ми јавува некоја глупа грешка, чаре?
Можеби е веќе спомнато на кајгана, но сепак: Како да отворите Paypal за плаќање?
Рецептот е пробан со Mastercard од Комерцијална, имам слушнато дека работи и од Тутунска:
1. Се регистрирате на Пејпел, све нормално со точни информации, но за држава ставате Словенија или друга земја која нема банки кои работат со Пејпел.
2. Пејпел ви минусира 1.5 евро од сметката, привремено, и во самата трансакција става 4 цифрен број кој треба да го внесето за финиширање на регистрацијата т.е. верификација. Тој број може веднаш да се види преку е-банкингот на Комерцијална. Значи слично како манибукерс.
3. После недела дена, Пејпел ви ја враќа сумата од 1.50 евра.
Лимитот за плаќање директно зависи од лимитот на употребената кредитна картичка.
Javi se vo banka i prasaj gi kolku e naplateno vo originalna valuta.
Ke ti kazat! Gi imaat tie informacii, najcesto sledniot den po plakanjeto.
Ako ti se kurcat, insistiraj, mora da ti kazat.
Inaku ne pravi konverzija, nema da ti uspee.
Poz
Јас имам исто со Мастеркард лајт, со Бугарија како држава. Функционира супер, успеав и на ebay да продадам.
Е сега повлекувањето на парите е фрката. Јас преку англија ги земам.
Поз