Online плаќање

• Креатор на темата Креатор на темата slobodar
  • Време на започнување Време на започнување
Ај вака поискусниве, ми треба да отворам пејпал акаунт за онлајн плаќање, каква конкретно картичка ми треба, дали треба да е кредитна или дебитна, пошто кредитна јас лично не можам да извадам, ако е дебитна посочете ми каква и од која банка. Благодарам однапред.

Нема врска банката, само ПејПал не ја подржува Македонија, но најавуваат дека оваа година ке дојде и кај нас.

Извор: http://www.metamorphosis.org.mk/content/view/1271/4/lang,en/
Пријател, не знам дали имаш читано поназад али има луѓе кои имаат искуство со користење на ПејПал и тука, само треба да се наведи Словенија или Бугарија како земја, сега ме интересира дали е возможно со дебитна картичка или само со кредитна. Патем, исто сум свесен дека Македонија е осакатена од користење на ПејПал, причина конкретно не знам, али претпоставувам е недостатокот на закони во оваа сфера.

Да опитам, дали можам на пример да направам пеј пал акаунт и на него само да ми стигаат пари и да можам да ги трошам ама само на нет значи да неможам да ги извадам?

Да опитам, дали можам на пример да направам пеј пал акаунт и на него само да ми стигаат пари и да можам да ги трошам ама само на нет значи да неможам да ги извадам?

Моеш бе, нема да ги вадиш, ќе ги трошиш само на нет и ете ти :pos: Тејјј шо мислење си му удрил и ти :pos:

Paypal во Македонија? Веќе е мај а јас не гледам ништо.

moneybookers e virtuelen servis za transfer na pari nesto kako paypall megutoa se uste ne dobro prifaten vo svetot licno jas imam pripejd kreditna karticka od payoner so koja e dozvoleno plakanjeto imav 50$ na nea dobieni od toolbarot na Conduit gi potrosiv za plakanje domein i veb hosting ok vidov deka site zimaat dosta debela provizija dodeka se zavrtis kartickata otisla na 0 e sega koga se rasprasav naokolu po bankite nacin kako da ufrlam pari na taa karticka mi kazaa deka toa e izvodlivo no pri transferot od nasa na stranska banka mi rekoa deka samo toa ke me kosta nekade okolu 1000 denari znaci za trasnsfer so pomali sumi e neisplatlivo. Epa toa ti e narode 2 mil narod nasproti cel svet :nenene:

Hey jas sum nova ovde megutoa ke se adaptiram.... :) Ja razgleduvav vasata diskusija koj i e tabu tema sega, pa se odluciv da vi se pridruzam... Bas vcera surfajki na internet i najdov edna makedonska strana koja ja razrabotuva taa tema i mislam deka e dosta korisna... Go objasnuva nacinot na plakanje, koi strani se najsigurni za online shopping... www.online-trg.com/MKD ... Mislam deka ke ve interesira.....

http://votrend.blogspot.com/

Hey jas sum nova ovde megutoa ke se adaptiram.... :) Ja razgleduvav vasata diskusija koj i e tabu tema sega, pa se odluciv da vi se pridruzam... Bas vcera surfajki na internet i najdov edna makedonska strana koja ja razrabotuva taa tema i mislam deka e dosta korisna... Go objasnuva nacinot na plakanje, koi strani se najsigurni za online shopping... www.online-trg.com/MKD ... Mislam deka ke ve interesira.....

http://votrend.blogspot.com/

WOW
Прва права спамерска страна и тоа целосно на македонски.
Ова ти е еmail колектор?!?

Ако е спамер, наебал. Заборавил да си ги скрие деталите за регистрација на доменот а јас тукушто направив скриншот од нив.

јас си плаќам преку moneybookers за све досега шо сум пазарел на нет а неам пазарено многу само скајп кредит и пред некој ден си купив домен за веб страна
иначе тоа за пејпол е можно аама со картичка од една наша банка само тутунска (не сум сигурен) се прават некои шуш-буш работи
за амазон ебај не сум проверил дали може со манибукерс да се плаќа ако може тогаш немате гајле може да се плаќа

а на пејпол ќе не стават некње :pos2:
стварно вистинска катастрофа сме и резил

Ако е спамер, наебал. Заборавил да си ги скрие деталите за регистрација на доменот а јас тукушто направив скриншот од нив.

Ja ja najdov stranava i samo ja dadov vamu posto vidov na taa tema zborite... Kaj mene ne stigna ko spam tuku si raboti najnormalno.

Ме интересира дали со Maestro од NLB Тутунска може да се плаќа онлајн? :)

Ja ja najdov stranava i samo ja dadov vamu posto vidov na taa tema zborite... Kaj mene ne stigna ko spam tuku si raboti najnormalno.

This Account Has Been Suspended
Нема везе, се случува.

Инаку јас имав $20 на MoneyBookers, али неможев да ја верифицирам сметката. Баталив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom