Online плаќање

• Креатор на темата Креатор на темата slobodar
  • Време на започнување Време на започнување
TTK имам. Многу споро, неуслужни.... 3 пати (во 3 различни филијали) требаше да одам кога брат ми ми пушти пари од италија.
Де централата заебавала, де одговорниот не бил тука, де системот не им работел па ве молиме почекајте...
WU најдобро.

Патем, ти ја фатив мувата :)

muva.JPG

Намести да покажува после колку обиди.

Така и мислев, дека нешо не е ко шо треба. А според провизиите? Кое е поевтино?

П.С. Има и уште еден трик, а тој е да го смалуваш прозорецот, се дури „собата“ на мувата не се смали ептен да нема кај да бега :)

ej

Dali nekoj znae dali moze da se povlecat pari od moneybooker na kreditna?

Па мислам дека парите ти стигнуваат на сметка а ако на таа сметка имаш кредитна тогаш можиш да си ги извадиш

nejke

Бреј неможе да се повлекуваат пари од moneybooker преку visa штета. :D

Сакам да прашам дали некој овде има искуство со плаќање преку ClickandBuy.

Бреј неможе да се повлекуваат пари од moneybooker преку visa штета. :D

Треба да ги повлечеш како меѓународен трансфер на пари (преку СВИФТ) на девизна сметка.

Дали mastercard light на тутунска работи со moneybookers.com.
Ми јавува дека неможе да ја верифицира. Дали има некој некое искуство со оваа картичка.

Дали mastercard light на тутунска работи со moneybookers.com.
Ми јавува дека неможе да ја верифицира. Дали има некој некое искуство со оваа картичка.

И на татко ми не му ја прифаќаше,

Кога сме веке кај онлајн плаќањето, што мислите, тутунска или уни банка? Кај која оде полесно процедурата? (не мислам плаќањето, туку понудите што ги имат (онлајн кладење, донирање, прифаќање донации....)

Абе ти не се грижи за тоа. :)
Eve vo kratki crti:
Imav account na Eurobet.com za online kladenje i go koristev dobri 4-5 godini. Vo pocetokot go koristev so obicen bankarski transfer no posle spored nasite vazecki zakoni uplatata na firma (vo slucajov Eurobet) moze da ostvaris samo na faktura, a pari mozes da ispratis samo na privatno lice. Posle si izvadiv Visa Internet karticka so koja i den denes plakam vo stranstvo, no nemozes da ja koristis za kladenje.
Koga mi go zatvorija accountot na Eurobet obrazlozenieto bese deka spored Vasite propisi (znaci Makedonskite) ne e dozvoleno online kladenje i slicno (kockanje itn) i oni go pocituvaat toa.
Znaci: mozes da se kladis ako imas smetka od nekoja druga drzava kade sto online kladenjeto e dozvoleno, kaj nas sega-zasega nemoze (i mene mi e zal sto e taka, no... toa e)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom