One Tree Hill

• Креатор на темата Креатор на темата Dr. McSteamy
  • Време на започнување Време на започнување
7 Сезона
1 Епизода - 15 Септември
2 Епизода - 22 Септември
3 Епизода - 29 Септември

Ќе има два нови лика, а Чад Мајкл Мури - Лукас Скот и Хилари Буртон - Пејтон Сојер ќе ги нема веќе во серијава. Мојот омилен актер ќе го нема више во ОТХ, неможам да ја замислам серијава без него. о.О
Добро Софија Буш ќе остане :icon_lol:

7 Сезона
1 Епизода - 15 Септември
2 Епизода - 22 Септември
3 Епизода - 29 Септември

Ќе има два нови лика, а Чад Мајкл Мури - Лукас Скот и Хилари Буртон - Пејтон Сојер ќе ги нема веќе во серијава. Мојот омилен актер ќе го нема више во ОТХ, неможам да ја замислам серијава без него. о.О
Добро Софија Буш ќе остане :icon_lol:

Од кај ја гледаш серијата?

Сега која е сезона на Сител?

Јас ја гледам серијата одлична е, уствари омилена ми е заради тоа што глуми мојот омилен глумец Чад Мајкл Мури т.е Лукас.:wub:

Местата на Чед Мајкл (Лукас) и Хилари Бартон (Пејтон), во седмата сезона ќе ги заменат Миранда Стоун (успешна издавачка од ЛА која ќе се пресели во Три Хил и ќе застане на чело со музичката компанија) и Роберт Бакли (ликот кој ќе го игра ќе се вика Клејтон, ќе биде НБА скаут и добар пријател на Нејтан).

5603.news_lg_india_de_beaufort.jpg

090103buckley1.jpg

Се шушка дека во ридот на дрвјата може да се всели и екс Дејвид Силвер (Брајан Остин Грин) од популарната Беверли Хилс, кој би требало да одигра значајна улога.

6a00d83451b92469e2011570bdc3d1970b-800wi

Со започнувањето на новата сезона серијата се сели во терминот 8/7, иако досега секогаш се емитувала во 8/9 часот. Полошиот тајминг, промената на главната двојка и пред се отсуството на Чед ми мириса дека ова ќе биде последна сезона на ОТХ. Останува да чекаме септември и да видиме што ќе ни донесе новата сезона.

ke moze nekoj da dae kratka recenzija za sekoja sezona poedinecno?
poso jas use 1ra ja gledam :)

Синоќа беше премиерата на новата сезона. Првата епизода веќе ја има за download низ торент сајтовите. Се надевам дека ќе биде добра без Лукас и Пејтон, но не подобра од кога тие беа во серијата.

Три Хил не е Три Хил без Лукас Скот (точка). But it's fuuuuun:)) Ја гледам и оваа сезона, има нови ликови, ама деф. фалат старите.

Оваа сезона имаше катастрофален старт. One Tree Hill со рејтинг од само 1.4 тешко дека ќе доживее наредна сезона. Земено предвид на која телевизија се наоѓа можно е истата судбина да ја дочека и Gossip Girl како и многу други серии.

Еј, Лукас и Пејтон ќе го нема?:nesum: Штета....
Инаку сега на Ситле оди 2 сезона, толку ќе даваат, 2 сезони изгледа, така да после тоа ќе се симне серијава до крај, мора, преубави ликови, претопла атмосфера.
Инаку, замената не ми изгледа на лоша

Ma никој не може да ги замени Пејтон и Лукас. Искрено, очекувам укинување/завршување на сезонава со крај на серијата, не е исто без омилениот ми лик.:(

Мислам дека во недела ќе биде 5 епизода од 2 сезона.
Инаку ИВА од каде знаеш дека е откупена и трета сезона?

Прочитав изјава од нивниот програмски уредник пред околу еден месец. Само не прецизираше дали ке оди во истиот термин. тој најави и некои други серии.

Sitel ja najavi i tretata sezona, samo ne pisuva dali ke odi vo istiot termin.:nesum:

Кај има инфо дека ќе ја дават и 3 сезона? Нешто многу напнаа Сител со сериите, Ugly Betty, Prison Break, One Tree Hill...

Иначе втората епизода од 7. сезона ја изгледав некни во форумот, добра е... Едвај чекам да дојде 28 да ја симнам и другата да видам што ќе се случи со Нејтан, Хејли и таа цурата која наводно ја смувал Нејтан пошто не дадоа ништо од тоа... Биче интересно.

Оваа новата цура Квин(Shantel VanSanten), добра риба е... али затоа онаа Миранда(India de Beaufort) е ко од гроб излезена. :)

Изгледа само јас ја гледам серијава или другите ги мрзи да пишат? :)

Денес излезе новата епизода од 7 Сезона, 14 по ред... Во претходната епизода пристигна Тејлор (сестра и на Хејли и Квин) заедно со бившиот маж на Квин и... имаше bitch fight :).

17570_296099585389_9044240389_5133098_62230_n.jpg

Каков боречки зафат од Тејлор :pos2:
17570_296099610389_9044240389_5133100_7173122_n.jpg

Мажите пукат сеир...
17570_296099670389_9044240389_5133105_3693161_n.jpg

Мажите пукат сеир, part 2...
17570_296099580389_9044240389_5133097_2478013_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom