One Tree Hill

• Креатор на темата Креатор на темата Dr. McSteamy
  • Време на започнување Време на започнување
Ја обожавам серијава значи! Ги имам спуштено сите сезони ама сега сум до 5тата на пола..Ама гледам сега баајги нови ликови идат..И како тоа Лукас и Пејтон ќе ги нема во последната? :| Па тие ја праат серијава...Иначе од тоа што го имам изгледано до сега серијава е мислам најдобра од ваков тип..Добро, после Беверли Хилс :icon_lol: Ги обожавам Лукас, Пејтон и Нејтан :wub:

Уууу, многу застарена тема. Една од најдобрите тинејџерски серии на сите времиња, според мене. На времето ги изгледав сите епизоди до 7ма сезона, и плус уште некоја епизода од 7ма сезона, а има вкупно 9. И знам дека е смешно после Lost, Heroes, Six Feet Under, Downton Abbey, Touch, Fringe.... да гледаш One Тree Hill, а не е ни хумано да ги споредуваш, но за релаксација и навраќање во тинејџерските денови, подобро нешто не сум видел. Јас ги симнувам остатокот од сезоните (7,8 и 9) што ги немам гледано, и седнувам пред компјутер!

4:18 до крај - колку само сум се смеел на сценава, никогаш се немам толку смеено на сцена од драмска серија!!! :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Деветте години дружба завршија :place::place::place: Можеби мислите дека серијава е piece of :гомце:, но ако на било кој начин се поврзете за некој од карактерите, или за некоја случка од истата, бидете убедени дека ќе завршите како мене: со 187 епизоди изгледани :гик: и без жал за ни секунда од времето потрошено. (y)
Дефинитивно според мене - најдобрата тинејџерска (или фамилијарна, како сакате) серија некогаш направена. Не за џабе стигна до својата деветта сезона. Кај нас во Македонија можеби нема голем број на фанови, но тие што ги познавам, а ја гледале серијата, зборуваат се најдобро за неа - особено за карактерите! Ќе ми недостигаат сите, и од почетоците:
one-tree-hill(1).jpg

и од крајот:
1040323_91dc90bd-7553-4d1e-88fe-685d98bd3b7e-cast.jpg

Кога заврши осмата сезона, помислив како е можно да има продолжение после ова? Ќе беше тоа совршен крај. Но еден од оние краеви кои не ве оставаат рамнодушни, предизвикуваат аплауз, а брзо ќе ги заборавите. Деветтата сезона беше - WOW! Напнатата трилер атмосфера донесе нешто сосема поинакво во One Tree Hill. И крајот овојпат навистина не можеше да биде поубав:
Заврши најпрво со Gavin De Grew - I don't want to be... (песната со која почнуваше скоро секоја епизода од серијата), испеана во живо во Tric од него и сите ликови:
И пак мислев дека ќе беше прекрасно да останеше така - крајот со песната со која почнуваше секоја епизода, отпеана од ликовите. Но не - продолжи до остварувањето на Џејми Скот кого Хејли и Нејтан го гледаа како го руши рекордот на татко му - сепак, амбициите победија!!!
Никогаш нема да исчезне. There's only ONE Tree Hill!!! :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom