One Tree Hill

• Креатор на темата Креатор на темата Dr. McSteamy
  • Време на започнување Време на започнување
Lele stvarno mn dobra serija...jas gi simnav prvite 3 sezoni samo zatoa shto sekoja zavrshuvashe so nekoj nekompleten kraj i te terashe da razmisluvash shto li ke se desi potoa...Ali nemam slushnato deka ja davale na Krt ili na Hrv.2 :nesvest:
По 15 пат не идела на КРТ туку на ХРТ :smir:

Слики од првата епизода од шестата сезона
Season-6-from-CW-one-tree-hill-2233113-500-333.jpg

Season-6-from-CW-one-tree-hill-2233098-500-335.jpg

Season-6-from-CW-one-tree-hill-2233087-500-333.jpg

Season-6-from-CW-one-tree-hill-2233106-500-333.jpg

Дека никогаш ја неам глеано може да ми кажеш Јовица со кога треба да остане Лукас (дека тој е протагонистот така). Пејтон или Брук тие две мислам дека се исто главни улоги така??? Пример од Вовед во анатомија Мередит и Дерек се тие што требаат да бидат заедно и такви некој дали има некој таков пар или не. Само не дај боже ко Смолвил Лана и Кларк се заедно и за нив се работи цели 7 сезони и сеа последната Кларк туку така ја преболува и со Лоис е бог да чува. Ај позз!!!

Овде проблемот е што Лукас прелесно се заљубува и никогаш не се знае која е следната.Прво беше заљубен во Пејтон(да речеме дека треба со неа да бида,прва љубов,бла бла)...,за потоа да се заљуби во Брук,па пак во Пејтон,па да ја запознае Линдзи и да се заљуби о неа.Ако ме прашуваш мене треба да биде со Брук,меѓу нив има највеќе хемија,али мислам дека ни Марк Швон(творецот на серијата) не знае со кого треба да остане Лук:smir:

на хрватскана ја давет,ама само ко ке им текнит...а баш сакам да ја дает на некоја наша телевизија,закон е серијана...

На хрт 2 денес ја даваа последната епизода од 4 сезона.
5 сезона којзнае кога ќе почнат да ја даваат, баш прееска проверив од понеделник ќе даваат О.С. (3-та сезона) по две епизоди во 13:00.

lele ja obozavam serijava..pocnav da ja gledam pred nekolku godini na HRT 2..i posle treta sezona fativ i si gi spustiv 4-ta i 5-ta i sega pocnav sesta...nekako sum emocionalno vrzana za serijava zso ja gledam uste od odamna i mnogu si ja sakam :pipi::smir:

Сител уште од лани викаа дека ќе ја даваат серијата и уште ништо не дале...
А претпоставувам авторот на темава не мислел КРТ туку ХРТ :pos2:

Znaci na HRt2 gi davaa letovo ama reprizi. Momentalno serijata najnovata sezona t.e., se emituva vo Amerika mislam... Znaci epizodite mozes da gi gledas online, ne trosi mnogu internet, okolu 200 mgb. Stranata za ovaa i drugi serii i filmovi (milioni) e selednata:
www.ovguide.com
Znaci na ovaa imas linkovi kolku sakas do web strani so filmovi serii igri....
Jas obicno ja koristam Tv Shack ili Project....
Uzivaj, pozdrav

Од недела 21.12 на Сител телевизија, во 22,30 часот.

Само не знам дали само недела ќе оди или и сабота, се надевам само недела :pipi:

Лелее, па нели Сител ја најавува веќе со години.
Конечно да ја дадат.

Конечно:vozbud:Гледав едно време на Nova но се испомешаа незнам што термините знам ги преместија или слично и прекинав:(Незнам која сезона беше,ваљда втората=/
п.с.црнецов во која сезона е?Ја не сум го сретнала низ епизодите:raz:

Ја обожавам серијава и тоа премногу. Дефинитивно е една од најдобрите серии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom