One Tree Hill

• Креатор на темата Креатор на темата Dr. McSteamy
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud: Пресреќен сум, инаку ја немат давано на Нова туку на ХРТ2 :pipi:

Оди на Сител во недела во 22 и 30, но во споредба со други американски серии, мене ми е полоша и тоа многу
Серијава е за мене досадна, не се случува нешто посебно во првите три епизоди кои досега ги имам гледано
За понатака ќе видиме

Оди на Сител во недела во 22 и 30, но во споредба со други американски серии, мене ми е полоша и тоа многу
Серијава е за мене досадна, не се случува нешто посебно во првите три епизоди кои досега ги имам гледано
За понатака ќе видиме

Да де нормално дека ќе ти биде досадна,кој си навикната на кич глупости што се дешаваат у Ангели,ко тоа последната епизода што ја фатив(што му згрешив на животов не знам за да ме казни така),таму на таа плавушата и излегоа крила,аман молимте колку е само тоа поинтересно.

добра е серијава ама по малку е досадна и некои рааботи ги тупат,ги тупат како крај на светот да е,ама кој ја нема гледано серијава сигурно ќе му се допадне.

Монгу добра сериа ја гледав кога ја даваа на хрт а сега ќе ја даваат и на сител иако малу на крај ја зафркнуваат.:wink:

Монгу добра сериа ја гледав кога ја даваа на хрт а сега ќе ја даваат и на сител иако малу на крај ја зафркнуваат.:wink:

па не е стигната до крај бе?

иначе серијата е супер, и не е вистина дека е досадна и дека ја тупат како што вика некој. ако сакате како шпанските само да се бакнуваат и да плачат епа нема. тука секоја епизода си има секоја порака...е сега...кој колку ќе сфати...:toe:

па не е стигната до крај бе?

иначе серијата е супер, и не е вистина дека е досадна и дека ја тупат како што вика некој. ако сакате како шпанските само да се бакнуваат и да плачат епа нема. тука секоја епизода си има секоја порака...е сега...кој колку ќе сфати...:toe:

Ги имав гледано порано кај еден другар на јутубе:oeoeoe:

Се слагам со Александар,секоја епизода има своја порака.Три Хил е серија во која најмногу се пронаоѓам себе и личностите околу мене,честопати знам да се пронајдам во ситуациите во кој се наоѓа Лукас.Можеби затоа и толку ја сакам серијата и ја вбројувам во најдобрите серии евер.Јас редовно ја симнувам и моментално сум до 14 епизода од 6-тата сезона.Никогаш не ми досадила.

Dali mozete da mi dadete link ili torrent da ja spustam zatoa sto e mnogu ubava?
Nemora da ima prevod
Blagodaram odnapret
pozzz od Mitko_jos

Sega e vo sedma sezona taka da za da trae tolku dolg mora da e dobra. Nikogas ne bila megahit ama sekogas stoela dobro i e najpopularna mladinska serija vo amerika.

На сител ја даваа до 5 епизода секоја недела во 22 и 30 и одеднаш ја прекинаа. Две до три недели не ја даваа и сега пак од вчера (7 февруари, сабота) во 19 часот. Многу глупо! Сите можат да ја гледаат во недела навечер, а вака сите искачаат во сабота навечер и неможе да ја гледаат, а тие што не искачаат сакаат да гледаат нешто во нормално време а не во 7, од 8 нагоре се даваат такви работи не од 7. Гледаноста кај нас и така и така сто посто беше ниска а сега па уште пониска. Стварно глупо. Дали некој знае зошто ја преместија така!? И дали ќе ја вратат. Сега наместо нејзе во недела даваат Бени Хил некои глупости! Поздрав до сите.

Вришти американизација од секоја страна.
Навидум пласибо ефекти шибаат. И после шо е со младинава? Е шо е де?
Можда не е типично тинејџ ѓубре..али е далеку од квалитетно.
Лупни филозофија на крај,милион пати слушната..и гледачите полни со надеж за ново утре. Бла,бла..

ubava serija so epten glupav kraj
Kој црн крај кога серијата уште се снима?!
Инаку, од кога немам спомнато дека ми е омилена?!А?Ај еве ќе се повторам...И да со нетрпение чекам утре нова епизода.Три Хил rocks:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom