S
Sasha
Гостин
Od denes sum nov postpejd korisnik na one so mesecna pretplata od 599 den, 20 GB net I neograniceni razgovori I sms kon site nacionalni mrezi 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да частиш.Od denes sum nov postpejd korisnik na one so mesecna pretplata od 599 den, 20 GB net I neograniceni razgovori I sms kon site nacionalni mrezi![]()
Прашав за 4g рекоа дека за телефони уште немало, само со стикчиња за компјутер.Зa дa имaм 4G, требa сaмo нoвa SIM кaртицa, или требa некoј пoсебен 4G интернет пaкет?
Мoментaлнo плaќaм 599 зa пaкет сo све бескoнечнo и 5 гигa нет.
Прашав за 4g рекоа дека за телефони уште немало, само со стикчиња за компјутер.
@Sasha за колку време заврши тоа процедурата за договор?
Nema 4g seuste oneЗa дa имaм 4G, требa сaмo нoвa SIM кaртицa, или требa некoј пoсебен 4G интернет пaкет?
Мoментaлнo плaќaм 599 зa пaкет сo све бескoнечнo и 5 гигa нет.
Другарка денес ќе продолжуваше договор, ѝ рекоја да почека од понеделник ќе имало нови понуди... Можда и 4Г?![]()
Колкава ви е максималната брзина што сте ја добиле од DATA нетот на ONE?
Кај мене повеќе од 4.4 Mbps не сака да мрдне, максимум што добивам е H брзина на мрежата, тестирано во сред центар и Карпош.
Истиот пакет го имамЈас сум задоволен, пребегав од Вип на Оне, 599 денари со неограничените минути, и 5 гб интеернет.
За овие 3 месеци доаѓа таа сметка, а и наинтересно не пишува искористени минути, така и треба, неограничено е.
Оваа прилика е користам да ги отерам у пичку мајчину ВИП.
Фала, пријатно
Истиот пакет го имам
Неограничено минути точно
Неограничено пораки точно
Катастрофа интернет коси да кубеш точно
Премногу варира помеѓу 3г и 2г дури и во центар не е стабилна конекцијата, единствено место во градов каде што сум приметил да имам константно H или H+ е во карпош на сите останати локации во градов каде што се движам повеќе ми е на 2г отколку на 3г
Sent from my Nexus 7
Исто и јас на Оне веке 4 год сум корисник нема проблеми со 3г али одите у опициите сетирајте само 3г мрежа да ви траже а ко е на автоматски сјебава работатаДојди тогаш у Штип, ја неам проблеми со интернетот