One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Od denes sum nov postpejd korisnik na one so mesecna pretplata od 599 den, 20 GB net I neograniceni razgovori I sms kon site nacionalni mrezi ;)

Зa дa имaм 4G, требa сaмo нoвa SIM кaртицa, или требa некoј пoсебен 4G интернет пaкет?

Мoментaлнo плaќaм 599 зa пaкет сo све бескoнечнo и 5 гигa нет.

Зa дa имaм 4G, требa сaмo нoвa SIM кaртицa, или требa некoј пoсебен 4G интернет пaкет?

Мoментaлнo плaќaм 599 зa пaкет сo све бескoнечнo и 5 гигa нет.
Прашав за 4g рекоа дека за телефони уште немало, само со стикчиња за компјутер.

@Sasha за колку време заврши тоа процедурата за договор?

Другарка денес ќе продолжуваше договор, ѝ рекоја да почека од понеделник ќе имало нови понуди... Можда и 4Г? :)

Другарка денес ќе продолжуваше договор, ѝ рекоја да почека од понеделник ќе имало нови понуди... Можда и 4Г? :)

И мене у салон пред некој ден кога плаќав сметка ми рекоа ќе имало нови понуди ама не спомнаа 4г...ќе видиме утре

Колкава ви е максималната брзина што сте ја добиле од DATA нетот на ONE?
Кај мене повеќе од 4.4 Mbps не сака да мрдне, максимум што добивам е H брзина на мрежата, тестирано во сред центар и Карпош.

Колкава ви е максималната брзина што сте ја добиле од DATA нетот на ONE?
Кај мене повеќе од 4.4 Mbps не сака да мрдне, максимум што добивам е H брзина на мрежата, тестирано во сред центар и Карпош.

Еднаш добив 6 мбпс во Кисела вода и толку. Стандардно се движи меѓу 2-3 и тоа е. Толку и во Штип имам

Јас сум задоволен, пребегав од Вип на Оне, 599 денари со неограничените минути, и 5 гб интеернет.
За овие 3 месеци доаѓа таа сметка, а и наинтересно не пишува искористени минути, така и треба, неограничено е.

Оваа прилика е користам да ги отерам у пичку мајчину ВИП.
Фала, пријатно

Јас сум задоволен, пребегав од Вип на Оне, 599 денари со неограничените минути, и 5 гб интеернет.
За овие 3 месеци доаѓа таа сметка, а и наинтересно не пишува искористени минути, така и треба, неограничено е.

Оваа прилика е користам да ги отерам у пичку мајчину ВИП.
Фала, пријатно
Истиот пакет го имам
Неограничено минути точно
Неограничено пораки точно
Катастрофа интернет коси да кубеш точно
Премногу варира помеѓу 3г и 2г дури и во центар не е стабилна конекцијата, единствено место во градов каде што сум приметил да имам константно H или H+ е во карпош на сите останати локации во градов каде што се движам повеќе ми е на 2г отколку на 3г

Sent from my Nexus 7

Истиот пакет го имам
Неограничено минути точно
Неограничено пораки точно
Катастрофа интернет коси да кубеш точно
Премногу варира помеѓу 3г и 2г дури и во центар не е стабилна конекцијата, единствено место во градов каде што сум приметил да имам константно H или H+ е во карпош на сите останати локации во градов каде што се движам повеќе ми е на 2г отколку на 3г

Sent from my Nexus 7

Дојди тогаш у Штип, ја неам проблеми со интернетот

Дојди тогаш у Штип, ја неам проблеми со интернетот
Исто и јас на Оне веке 4 год сум корисник нема проблеми со 3г али одите у опициите сетирајте само 3г мрежа да ви траже а ко е на автоматски сјебава работата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom