One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај знаеш дека е само 3G и колкава брзина е тоа уствари?

Јас имам број од ОНЕ и вадам и поголеми брзини од ова што го има постирано Горилаз.

Во салон ми кажаа само 3Г дека е. Ај постирај ти брзини да видиме

Во салон ми кажаа само 3Г дека е. Ај постирај ти брзини да видиме
Пробувам сега од дома ама слаби брзини ми вади. Вчера пробав в град излезе над 7 mbps (од Гостивар сум).

До колку би требало да биде брзината на 3G?

Моментално сум на вип со поминат договор, и ми изгледа интересна новата понуда на оне. Ве молам за искуства од постојните корисници (стабилност на мрежа и интернет, брзина на интернет, како и дали е реално мерењето на интернет сообраќајот). Фала

Имам ниска претплата на Оне, како беше 300-400 денари ли чинам, незнам точно! Во мојот пакет се опфатени 2 броја, значи едниот носителот ја плаќа претплатата, другиот број е колку ќе направи толку и ќе плати! Е сега ме интересира, сакам да барам на одреден број од истава мрежа, ама ми е скапо многу, и сметка кога ќе ми дојде на крај, ќе се чешам! Сакам да активирам некој пакет, и ова ми падна во очи, ама и не сакам беља да си напрам поголема! Молам за мислење :LOL:

Пакет за разговори со 1 број
Со ONE пакетот за разговори со 1 број добивате 400 бесплатни минути за разговори и видео повици во рамки на ONE мрежата со 1 мобилен или фиксен број кој најчесто го повикувате, за само 69 денари (со вклучен ДДВ) месечна претплата. За тарифните модели Mobile пост-пејд XS, Mobile пост-пејд S, услугата е 0 денари.

Значи за кратко време оваа тема нема да биде валидна, само ВИП o_O

na moj.one dali mozam da vidam momentalno kolku imam potroseno minuti od daenite,internet itn...?

Кога ке се логираш, кликнуваш лево на тарифата каде пиши нешто како мобилна телефонија
Пример
75XXXXXX Mobile TOTAL M Promo
После ти излегуваат 4 картици на горниот панел покрај емаилот
мој услуги, мој сообраќај, мој кредит, моја сметка
одбираш - мој сообраќај и то е то најгоре се информации за
Мобилен интернет сообраќај во тековен месец
а под него Состојба на вклучен сообраќај во тековен месец
Барем кај мене е така

Каков интернет има оне во СК, дали е подобар од вип ?

Каков интернет има оне во СК, дали е подобар од вип ?
Во различни делови од градот различна брзина, на пример, во Бутел поради помала оптовареност, интернетот има 8 Мb download / 1 Mb upload, во Центар во просек од 3-4 Mb download / 0,5 Mb upload.

Ako primam povik od stranstvo a jas sum vo makedonija, dali ke me cini i kolku? Fala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom