One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Секако дека не може да биде разликата 1гб ама ако си при крај пожелно е да проверуваш на нивната страна. И да користиш you tube 3 гига не се трошат така лесно. Јас и со користење на hot spot и симнување на некоја епизода кога немам друг избор не трошам 3ГБ.

Се трошат многу лесно 3гб ако гледаш постојано јутуб,поготово па ако се HQ(high quality) видеа.не сум оне,ваљда идам малку офф топик,али еве кај мене за 8 дена колку имам потрошено,али го користам ко хотспот цело време.иначе мерам со my data manager и е многу добра апликација,бар јас сум задоволен.
Screenshot_2014-05-13-13-52-15.png

Неможе сеа да се пријави проблем со нетот ?Незнам дали е за тука прашањево :D
1 мин имам нет 3 мин немам ебате тоа

За април ми стигна за мобилен 751 ден. си викам да проверам во детална сметка пошто ми падна чудно и гледам ,,сум свртел“ во англија три пати од по 3, 4 секунди на бројов +44 7907393864 кои што вкупно ме коштаат 133. 81 ден. (меѓународна зона 4) го проверив на нет гледам функционален е http://www.ukphoneinfo.com/search.php?GNG=07907393864
да не се работи за скем некаков што „цица“ пари пошо поим немам кој е бројов да не имал некој слична ситуација? Да им идам во уан со исштампана детална? или да си преќутам

За април ми стигна за мобилен 751 ден. си викам да проверам во детална сметка пошто ми падна чудно и гледам ,,сум свртел“ во англија три пати од по 3, 4 секунди на бројов +44 7907393864 кои што вкупно ме коштаат 133. 81 ден. (меѓународна зона 4) го проверив на нет гледам функционален е http://www.ukphoneinfo.com/search.php?GNG=07907393864
да не се работи за скем некаков што „цица“ пари пошо поим немам кој е бројов да не имал некој слична ситуација? Да им идам во уан со исштампана детална? или да си преќутам

Ajde pocnaa i kaj mene isto se sto treba vrti vo 181 vie vo One kako nisto da neznaat site se pravat na tri ...

Мене пред некое време ми вртел некој +56371996231 ама многу рано и не сум ни видела, да не ти се случило и тебе исто да си кренал па да ти исцицало тоа?

Неможе сеа да се пријави проблем со нетот ?Незнам дали е за тука прашањево :D
1 мин имам нет 3 мин немам ебате тоа

Јави се на 181 и пријави или пиши им mail на info@one.mk

@garthok @Зајче Тоа е спам напад што се случи исто и со Т-Мобиле. Веднаш јавете се на 181 и пријавете

Мене пред некое време ми вртел некој +56371996231 ама многу рано и не сум ни видела, да не ти се случило и тебе исто да си кренал па да ти исцицало тоа?
Не, вака да видам сумљив повик не кревам а и пишува во сметката дека ја сум свртел 3 пати од интервал од 10 минути. Зрешив што ја платив сметката ќе пробам ако може да ми ги одбијат тие пари од наредната. Не се многу али не е моја вина мора да имаат заштита некаква зошто јас да плаќам па макар и 5 денари да се

I jas imam nekolku prasanja
1.Kako mozam da vidam kolku sobracaj imam potroseno vo tekovniot den ..mislam deka VIP ima detalno kade si vrtel kolku si vrtel se da vidis uste istiot den kaj ovie nemozam da najdam ..znam deka ce imam toa va smetka ama zar da cekam smetka dodeka da izleze pa da vidam kade sum vrtel
2.Dali ako ne go potrosis internetot ovoj mesec ti se prefrluva za nareden mesec

Значи потребно е како прво да си регистриран на мој оне, јузернејм ти е мејлот а лозинка ти даваат по меил откако ке ти го прифатат барањето, со неа се логираш на линкот кој го постирав погоре, откако ке се логираш на левата страна кликнуваш на местото каде ти е испишан мобилниот број твој и тарифниот модел пример "075хххххх мобиле тоталМ промо" потоа горе има црвена лента со неколку опции, ти ја одбираш "кликнуваш" мој. сообраќај и тука можеш да си провериш колку си потрошил смс, ммс, интернет, Повици кон сите национални мрежи (минути), Повици кон мрежата на ONE (минути) до сегашниот момент, исто и за претходните месеци, е сега незнам дали излегуваат со кои броеви си контактирал баш во денешниот ден, али за претходните месеци сигурно можеш и детално, но мислам доволно е што знаеш одма пред да помини месецот уште колку бесплатни минути кон кои мрежи, мегабајти смси ммси ти преостануваат....

Вака...јас си земав(т.е. порачав,треба да стигне) iPhone преку One со таа претплата од 799 денари. Е сеа муабетот ми е дека има 0 бесплатни пораки,ако пишува пораки ќе ми се тарифираат во тие 800 денари(односно 4 денари чини една порака,дали иам 200 пораки) или веднаш почнуваат да се наплаќаат(804,808,812...)? Сеа со таткоми се расправавме,јас сум убеден дека ми се тарифираат во тие 800 денари шо ги плаќам,односно иам 200 пораки а тој ме убедува дека веднаш се наплаќаат..

Вака...јас си земав(т.е. порачав,треба да стигне) iPhone преку One со таа претплата од 799 денари. Е сеа муабетот ми е дека има 0 бесплатни пораки,ако пишува пораки ќе ми се тарифираат во тие 800 денари(односно 4 денари чини една порака,дали иам 200 пораки) или веднаш почнуваат да се наплаќаат(804,808,812...)? Сеа со таткоми се расправавме,јас сум убеден дека ми се тарифираат во тие 800 денари шо ги плаќам,односно иам 200 пораки а тој ме убедува дека веднаш се наплаќаат..
Објасни ја на кратко тарифата и колку пари плати за Ајфоно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom