One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Како ве служи интернетот? Сакам да бегам од Т Мобајл на ОНЕ со оние претплати што сам си ги правиш, ми одговара така многу, па ме интересира како е мрежата, итнернет општо, ретко кој познавам да користи ОНЕ, и ја самиот никад немам користено.
На оне сум со години и нема никаков проблем. Не можам да ти ја споредам мрежата со т-моб зошто не ги користам веќе со години, но сепак, сосема солидни се, нема никаков проблем.

Како ве служи интернетот? Сакам да бегам од Т Мобајл на ОНЕ со оние претплати што сам си ги правиш, ми одговара така многу, па ме интересира како е мрежата, итнернет општо, ретко кој познавам да користи ОНЕ, и ја самиот никад немам користено.
Мрежата е тапа не вреди за цената на интернетот,бесплатните минути и претплатата.

Два хтц дизајар 310 еден на т-мобиле,еден на оне јачината му е 81дбм сите црти на антената пуни а на оне 91 дбм и со две црти.
Подобра споредба здравје

Според цената се стварно добри. Не очекувај бог знае што но цената и разликата во тоа не е мала и се исплатат...Сега ќе се спојат со Вип и проблемите со мрежа итн ќе ги нема така да Go for it.

Фала на одговорите на сите, у експресно време ми одговиривте :D
А дали знаете кога ќе се спојат дали сеуште ќе ги има овие пакети, зошто мене договор ми истекува во јули, или сеа да ја земам претплата дур постои?

Фала на одговорите на сите, у експресно време ми одговиривте :D
А дали знаете кога ќе се спојат дали сеуште ќе ги има овие пакети, зошто мене договор ми истекува во јули, или сеа да ја земам претплата дур постои?
За брзо нема да се спојат и сами незнаат во кој правец одат.Ако ти е повеќе за разговор ок се али интернетот им е тапа нема споредба со Т-мобиле.

Според цената се стварно добри. Не очекувај бог знае што но цената и разликата во тоа не е мала и се исплатат...Сега ќе се спојат со Вип и проблемите со мрежа итн ќе ги нема така да Go for it.
И да се спојат пак ќе бидат послаби од т-мобиле
Кога ќе имаат мрежа на солунска глава или туртрел јас ќе го откачам т-мобиле

Јас сум корисник на ОНЕ и сум презадоволен со селект тарифата, сам си одредувам колку да ми биде сметката. А плус не сум обврзан на две години. Порано бев на Т-мобајл и фала богу се куртулив од нив.

И да се спојат пак ќе бидат послаби од т-мобиле
Кога ќе имаат мрежа на солунска глава или туртрел јас ќе го откачам т-мобиле

Ќе се спојат тоа е повеќе од сигурно...До крајот на Јуни одлуката ќе се однесе и набрзо ќе станат 1.Т-Мобиле само за реклама дека имаат најдобра мрежа не им вреди а и искрено многу ми е гајле дали на некој си врв има мрежа пошто на крајот на краиштат битно ми е за места кај одам 99% од времето а не тоа.

Колку даваат бонус за продолжување на договор од претплатата за 400 денари? И дали бонусот се одзема од цената на телефонот од каталогот за таа претплата?

2 годишниот договор ми истекува во септември плакам по 1150 - 1200 денари на месец,би сакал да знам како се пресметува бонустот за да си направам математика што телефон да земам. .Ако знае некој нека објасни...

Колку даваат бонус за продолжување на договор од претплатата за 400 денари? И дали бонусот се одзема од цената на телефонот од каталогот за таа претплата?
Јас имав договор на две години со мега 5000 тарифата и ми рекоа дека ако го продолжам договорот и ја земам таа тарифа тогаш што беше со 50 гб и неограничени разговори што беше нешто како 699 денари мислам ќе добијам 5000 денари бонус за продолжување на договорот. И сеа тие 5000 можеш да си ги искористиш како сакаш. Јас, пошто не купувам телефони од оператори, туку си заштедувам и одам во кеш плаќам во мобилара, што повеќе ми се исплаќа, решив да ми го распоредат тој бонус на сметката.

НОВО во Moj.ONE - Електронско плаќање на сметки!
Отсега преку порталот Moj.ONE имате можност Вашите сметки од ONE да ги плаќате електронски (онлајн) со платежна картичка.

Услугата овозможува плаќање со VISA и MasterCard кредитни и дебитни платежни картички, овозможени за електронско плаќање преку интернет, издадени од која било банка во светот.

Преку порталот Mој.ONE имате можност во секое време, на едноставен начин да ги реализирате следниве активности:

• Активирање на пакети и дополнителни услуги
  • Проверка на состојбата на потрошениот интернет сообраќај
  • Дополнување припејд кредит од Вашиот постпејд број
  • Преглед на Вашите сметки односно издадени фактури со спецификација за користените услуги и детален преглед на реализираните повици и настани

Супер. И другите оператори нека го направат ова.

Супер. И другите оператори нека го направат ова.
Па го имаат другите овие каснат, ај провери.

Aлелуја го испорбав сега, конечно ја откривме Америка.

Ова не е ново, веке 1 год. јас плаќам преку мој оне

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom