One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имав порано пакет со 3 услуги кога брзината беше до 6мбпс и никогаш ми немаше паднато интернетот. За Телевизијата исто немав проблем иако делуваат малку канали верувај Бумтв има подобри канали од сите кабловски у Македонија затоа што немаат простор да ставаат глупости и се е на место. Еве сеа со пакетите ако си погледнал имаш 12 месеци вклучено претплата и за ХБО што не е малку.Сега пакетите се со 10мбпс така да уште подобро. Од кој град си?
Од скопје сум и има 24 месеци хбо и спортските пакети на договорите што ги гледав. Така што ќе ми биде или со 10мб ако е само интернет и тв или со 12мб ако е пакет со 3 услуги.

Од скопје сум и има 24 месеци хбо и спортските пакети на договорите што ги гледав. Така што ќе ми биде или со 10мб ако е само интернет и тв или со 12мб ако е пакет со 3 услуги.

Разликата меѓу двата и 300 денари така да можеш да идеш на најскапиот и да не се мислиш

Одамна ми е истечен договорот од оне али уште си користам од нив нет го неам продолжено да не ми го начукаат нешто на крај?или можам колку сакам така да си користам и да си плаќам сметки?планирам да се префрлам на т-хоме.

Дали ја имаат 24Вести на Бум? Сакам да земам тв од нив ама ова ми смета - на нивниот список со програми ја немаат неа.

Дали ја имаат 24Вести на Бум? Сакам да земам тв од нив ама ова ми смета - на нивниот список со програми ја немаат неа.
Ја немаат, а тешко дека во скора иднина и ќе ја стават во понудата.
Но затоа српскана N1 ќе ја имаат наскоро :unsure:
Ако не се лажам они се единствен оператор кој го нема овој канал (24Вести), дури и Blizoo ја има во понудата

Ако не се лажам они се единствен оператор кој го нема овој канал (24Вести), дури и Blizoo ја има во понудата

Мислам дека е така пошто 24 вести ја третираат како сателитски канал или така некако

Мислам дека е така пошто 24 вести ја третираат како сателитски канал или така некако
Да, таа има сателитска концесија (дозвола), но не е тоа причина за да не се понуди. Ако е така, тогаш и Сител3, Канал 5+ и НашаТВ не треба да ги имаат во понудата.
Причината е подлабока, ако не се и повеќе причини.

Да, таа има сателитска концесија (дозвола), но не е тоа причина за да не се понуди. Ако е така, тогаш и Сител3, Канал 5+ и НашаТВ не треба да ги имаат во понудата.
Причината е подлабока, ако не се и повеќе причини.
Јас незнам зашто до сега не побараа дозвола за да се национална тв...така ќе ги имаше.Бум како Бум ќе доживее наскоро некаква трансформација со Вип чие што спојување уште се влечка

Момци ме интересираше пошто ќе одам на одмор сега,ама на местото кај што ќе престојувам нема интернет никаков.... си планирав ја да пуштам хотспот од телефонот,арно ама ми се зафркна телефонот.. е сеа ме интересира дали има некоја опција за некој усб интернет или слично пошто користам лаптоп.... во вип прашав но ми рекоа мора договор на 24 месеци... а не ми се плаќа секој месец за усб интернет.... јас барам некоја опција кај што ќе можам да користам усб интернет 1 месец.. би платил и се тоа... е сеа да ме упатите дали има некоја опција во овој оператор,пошто ја сум корисник на вип....

Момци ме интересираше пошто ќе одам на одмор сега,ама на местото кај што ќе престојувам нема интернет никаков.... си планирав ја да пуштам хотспот од телефонот,арно ама ми се зафркна телефонот.. е сеа ме интересира дали има некоја опција за некој усб интернет или слично пошто користам лаптоп.... во вип прашав но ми рекоа мора договор на 24 месеци... а не ми се плаќа секој месец за усб интернет.... јас барам некоја опција кај што ќе можам да користам усб интернет 1 месец.. би платил и се тоа... е сеа да ме упатите дали има некоја опција во овој оператор,пошто ја сум корисник на вип....
Имаш по огласи модеми, земи некоја припејд картица и укључуи и интернет и готова работа. На вип и на оне им е тапа интернетот земи т-мобил припејд.

Имаш по огласи модеми, земи некоја припејд картица и укључуи и интернет и готова работа. На вип и на оне им е тапа интернетот земи т-мобил припејд.
Заебан ми е телефонот и неможам да пуштам хотспот...... иначе ја сум на сметка иам 5 гб .... да му ебам и телефонот

Ја немаат затоа што не е про владина :) Simple as that

Ја немаат затоа што не е про владина :) Simple as that
Можеби, не викам не, не ме чуди искрено политиката да има замешано прсти и во телекомуникациите, поконкретно DVB-T секторот.
Но знам за случајот што беше со blizoo, заради тоа што беше во сопственост на ист газда и на Телекабел, затоа не ја нудеа, но откако станаа во сопственост на Австријците, веднаш ја додадоа во понудата.

Дечки добар е L пакетов, да го зеам?

1199 ден. месечна претплата.
Неограничени бесплатни кон мрежата на One.
Неограничен интернет со брзина од 10 Mbps
Boom пакетот вклучува 2 BoomTV уреди, Спорт Клуб трите, HBO и HBO comedy, двете СинеСтар, Action & Thriller и канали за возрасни - каналите се 12 месеци бесплатни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom