One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе немој?
Иам еден познаник се уби од фалење со телефонов на времето, немој да ми кажеш дека утка е. Да му се изнасмеам у фаца :icon_lol:
Јас го имам 8-9 месеца, исто само пофални зборови освен батеријата. Може на суперстар моделот не му се погодил :)

Како бе немој?
Иам еден познаник се уби од фалење со телефонов на времето, немој да ми кажеш дека утка е. Да му се изнасмеам у фаца :icon_lol:

ХТЦ Ево 3Д

Немој по никој цена, доколку сакаш да си ги сочуваш нервите читави!;)
--- надополнето: 18 декември 2012 во 14:25 ---
Јас го имам 8-9 месеца, исто само пофални зборови освен батеријата. Може на суперстар моделот не му се погодил :)

Хах...
Имам еден познаник од Кочани и тој ги има проблемите со Блекаут.
Ацид исто проблеми со Блекаут

И сега ти без проблеми.....и после жените биле дискриминирани!хах:facepalm:

Шо се однесува до батеријата.... освен тоа што слабо држи не видов друг проблем.
Слабата батерија не го ни сметав за проблем....покрај овие шо веќе ги имав!:)

ХТЦ Ево 3Д

Немој по никој цена, доколку сакаш да си ги сочуваш нервите читави!;)
--- надополнето: 18 декември 2012 во 14:25 ---

Хах...
Имам еден познаник од Кочани и тој ги има проблемите со Блекаут.
Ацид исто проблеми со Блекаут

И сега ти без проблеми.....и после жените биле дискриминирани!хах:facepalm:

Шо се однесува до батеријата.... освен тоа што слабо држи не видов друг проблем.
Слабата батерија не го ни сметав за проблем....покрај овие шо веќе ги имав!:)
Не бе стварно блекаут немало, едини проблем на телефонов ми беше ФБ апликацијата до пред последниов апдејт. Е таа и кочеше и крашуваше и што не. Ама сеа откако дојде на 2.0 се изгуби сето тоа. Може сум имала среќа :-)

Не бе стварно блекаут немало, едини проблем на телефонов ми беше ФБ апликацијата до пред последниов апдејт. Е таа и кочеше и крашуваше и што не. Ама сеа откако дојде на 2.0 се изгуби сето тоа. Може сум имала среќа :)

Фејсот беше општи проблем на цел Андроид!

Значи со понудава ОДИМЕ СИТЕ ВО ОНЕ:
Пренеси го твојот број во мрежата на ONE и добиј 6 месеци без претплата со пост-пејд тарифниот модел ТOTAL S.
  • 1700 денари, за: ТOTAL S, ТOTAL S+, ТOTAL M и MEGA 5.000
Можам да се префрлам од ВИП ПРИПЕЈД, да плаќам 280 ден. месечно, да имам 1гб интернет, 1000 минути кон ОНЕ, 40 минути кон др. мрежи (таква е ТОТАЛ С) и првите 6 месеци да плаќам 0? Сигурно е вака?

Еве ви линк кај што ги прашав, викаат дека така било.

ПОНУДАВА Е БОМБА!

Значи со понудава ОДИМЕ СИТЕ ВО ОНЕ:
Пренеси го твојот број во мрежата на ONE и добиј 6 месеци без претплата со пост-пејд тарифниот модел ТOTAL S.
  • 1700 денари, за: ТOTAL S, ТOTAL S+, ТOTAL M и MEGA 5.000
Можам да се префрлам од ВИП ПРИПЕЈД, да плаќам 280 ден. месечно, да имам 1гб интернет, 1000 минути кон ОНЕ, 40 минути кон др. мрежи (таква е ТОТАЛ С) и првите 6 месеци да плаќам 0? Сигурно е вака?

Еве ви линк кај што ги прашав, викаат дека така било.

ПОНУДАВА Е БОМБА!
Така е :)

Има Џабестери тука? Имате проблеми со пораките во последно време?

Ми стаса порака од 1400, да сум одговорел ова она и да сум влезел во наградната игра на 10.000 или 100.000, е сега, јас будала, одговорив.
И ми стаса следна порака дека дневна претплата е 25 мкд.
Дали знај некој како да го деактивирам ова ? фала.

Тие што им работат во салонот во Бисер се мизерија...не знаат да наплатат, постојано некои грешки, се мачат на тоа компјутерите не знаат што да кликнат а муштериите си чекаат по пола час минимум....мора да поработат на вработување на соодветен кадар а не само цури у миничи.

Проблемот мој ми се повторува веќе три пати.
Имам ОНЕ припејд и си ставам пари по потреба, ама и го користам по потреба,пошто имам ВИП на претплата.Сега го продолжив 1 год.за 300ден. и за десет дена ми ги преполовија парите,а никаде не се јавив!?
Крадат...Имал некој таков проблем,или само кај мене се случува?
Некој би рекол да се откажам...но имам пријатели,роднини што ме бараат со таа опција,бесплатно.
Совет..:)

Едно прашање, кога ке се потрошат тие 5000 мб на Мега понудата од 499 што е, брзината на нетот се намалува или се доплаќа секој дополнителен мегабајт?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom