One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Воспоставувањето повик не е фуснота, јасно го имаат тоа ставено во понудата. 200 повици со неограничено траење е многу повеќе од тоа што на најголем број луѓе им е потребно. Останатите што прават повеќе разговори месечно, има други тарифни модели и други оператори. Различни луѓе, различни табиети.

Е што е добро во понудава, те молам објасни ми? Тоа што наплаќаат 2.5 денари за воспоставување повик? Не сфаќате дека ве замајува и привлекува бројката од 5000 минути, а фусноти не читате? ...
Другар за 500 денари имаш 200 позива !!! знаци 31 ден по 7 позива од кој може да ти бидат до 25 минути и повеќе...не е тоа добро, за просечен корисник
ова е екстра понуда можеш и да читаш приказни по телефон ;)

Што ти згрешиле бе? Ја баш сега планирав да им земам број со новава понуда.
и да си земеш, јас сум 102,5% 'ЗА' оне. презадовелен сум од нив. така да, ..... се зависи кој што си бара. :)

Многу им е глупаво направен сајтов.
Ми треба да видам кои телефони по која цена се на новиве МЕГА тарифи. Вака треба да одам од мобилен до мобилен, па да го отворам линкот од мобилниот па да видам за секој посебно за која тарифа која цена ја има....

Многу им е глупаво направен сајтов.
Ми треба да видам кои телефони по која цена се на новиве МЕГА тарифи. Вака треба да одам од мобилен до мобилен, па да го отворам линкот од мобилниот па да видам за секој посебно за која тарифа која цена ја има....
Екстремно глуп сајт, стварно...

Што ти згрешиле бе? Ја баш сега планирав да им земам број со новава понуда.
Ne zavisi koj sto bara tuku kakvi kreteni i hostapleri rabotat tamu.Sto mislis zosto site si otidoa od one? Izmisluvaa tarifi , promenuvaa tarifi kako sto ke im teknese, pred 2 godini plativ 16.000 den posto idiotite bez moe odobruvanje mi smenile tarifa pa me matkaa po saloni 6 meseci, toj od aek togasniot bese nivni od one i ne mi go prifakjaa prigovorot, u sekoj slucaj takvo maltretiranje ne sum imal vo mojot zivot a i ne veruvam deka ke imam nekogas.Ni denar nema nikogas da vidat od mene niti ke se javuvam kaj nekoj od one.Vip ni denar ne mi ukrale eve veke 2 godini.

Го имаат ли уште овие HTC EVO 3D?

Излезе само еднаш во понуда и го снема..... јас како шо разбрав од причина што беа пуштени во продажба само 200 телефони.
Нема повеќе таков телефон.

Инаку од искуство (зашо го иам....тс.го неам пошо е на сервис) НЕМОЈ!

Излезе само еднаш во понуда и го снема..... јас како шо разбрав од причина што беа пуштени во продажба само 200 телефони.
Нема повеќе таков телефон.

Што не ти направи мерак, освен батеријата?

Нема повеќе таков телефон

Како бе немој?
Иам еден познаник се уби од фалење со телефонов на времето, немој да ми кажеш дека утка е. Да му се изнасмеам у фаца :icon_lol:

Што не ти направи мерак, освен батеријата?

Каква батерија....никој не спомена батерија?

Прв сервис.....
Неколку дена телефонот правеше Блекаут (на Блекаут мислам кога телефонот го ставаш на уше и сензорот за светлина го деактивира екранот) за потоа на крај подполно да блокира и да остане така.

Едит: Да не се разбереме погрешново врска со Блекаутот. Значи телефонот оди во таква состојба без разлика дали е на уше или далеку од уше!

Пробав да го рестартирам... од како го исклучив неможев да го вклучам.

Втор сервис....
Гласноста на слушалката се намалуваше секој ден се повеќе и повеќе, иако тонот беше поставен на Максимум.

Трет сервис......
Повремен Блекаут (тоа не престана ни после првиот сервис, најверојатно тоа им е од роџење пошто и Acid се пожали на истото)
Губење на мрежа ...чат пат мобилна, чат пат интернет..... Кога велам “губење“ мислам на перманентно губење на мрежа се додека не го рестартираш телефонот.

Немав проблем со батеријата (пу, пу)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom