ОНЕ и ВИП се споија

• Креатор на темата Креатор на темата DadoTom
  • Време на започнување Време на започнување
Ova spojuvajnevo na Vip i One veke po nervi mi odi, a toa sto Lycamobile keja koristi taa mreza od one.vip uste povejke me nervira.....no toa e- nikoj negi prasuva korisnicite za mislejne , predlozi , idei .....taka da ke si trpime. kako vikaat ..zaeedno e podobro- ne mi mirisa na arno rabotava
Овие како и Албафон ќе поминат... Додека ни е ваква ситуација во државата, тешко дека ќе успеат. Штом АЕК дозволи спојување и нов дуопол, што повеќе.

Овие како и Албафон ќе поминат... Додека ни е ваква ситуација во државата, тешко дека ќе успеат. Штом АЕК дозволи спојување и нов дуопол, што повеќе.
Не верувам дека ќе ја има истата судбина како Албафон, од неколку причини.
Прво овие пеперуткиве беа наменети само за рамковни, додека овие ќе бидат за сите.
Второ, овие пеперуткиве нудеа само при-пејд, но не и пост-пејд, со што би задржале корисници најмалку 2 години.
Трето, Lycamobile се добар бренд, низ Европа, но и некои други земји мислам, за разлика од овие пеперуткиве. Вториве беа само за маркетиншки трик, односно изигрување популизам кај едно малцинство.

Во Штип и Оне салонот е сега Вип. Смешно е што се еден карши друг

edno ne mi e jasno > ONE paketite što se poskapi ke se izednačat so tie na VIP ili tie na VIP кe poskapat ?
..ponudata na telefoni će se spoi ??

не смеат уште да отпушаат они, после 1 окт 2016 година - ќе има кратења во фирмата, сега е само доброволно напуштање на вработените...

Некој да не има инфо некое на 2 дена пред офицјалното објавување на детали?

Е сега ке бидат ДУПЛО СРАЊЕ, уште 2 дена ги менувам одам у телеком

Некој да не има инфо некое на 2 дена пред офицјалното објавување на детали?
Jas ocekuvam na 11ti- duopolot da si proraboti so polna parea .....=eks Mobimal--Cosmofon se vrajkame 10 i poveke godini na nazad, site napred ......cek,,,, vprocem cela drzava taka ja terame.....

Jas ocekuvam na 11ti- duopolot da si proraboti so polna parea .....=eks Mobimal--Cosmofon se vrajkame 10 i poveke godini na nazad, site napred ......cek,,,, vprocem cela drzava taka ja terame.....

Навистина, ова досега не ни текнало, 10 години една иста влада, 10 години триопол во мобилната телефонија.

И сега, со заминувањето на владата, си заминува и третиот мобилен оператор.

Супер, ако ги спојат негативните особини ќе бидат катастрофа поголема од Скопје 63`

Da vidis vo Tetovo, 3-te saloni na operatorite se na isto mesto One, Telekom, Vip, a sega go imat staveno telekom vo sendvic, Vip Telekom Vip

Da vidis vo Tetovo, 3-te saloni na operatorite se na isto mesto One, Telekom, Vip, a sega go imat staveno telekom vo sendvic, Vip Telekom Vip

И пак телеком е најдобар и ќе биде подобар, од овие аматериве :pos:
(со исклучок на Близу) - капа доле за нив.

промотивна понуда од ONE за крај за веќе постоечки претплатници. 499 неограничено кон сите и 3 ГБ интернет. Паметно е ова да се прифати сега?

Attachments

• 13141115_10207789335148544_730357093_n.jpg
    13141115_10207789335148544_730357093_n.jpg
    26,1 KB · Прегледи: 61

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom