On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Не се радувај џабе. Се случува понекогаш такви грешки кога ќе се конектираш, Онет не планира ништо ново со WADSL, затоа го откажувам наредиот месец, ми завршува договорот.

Нешто последниве два дена тиња ми е нетов, многу сопро ми отвара ми кочи, кој к*р му е незнам.

Последниве 2 дена :) да не се последниве 2 години?

maleeeee maleeeeeee uste eden den ako mi e takov spor internetot i ke vidat oni
spor,spor so e tova jas neznam
i kaj vas li e spor ili samo kaj mene ima nekoj problem

zosto internetot mi pravi redial
padne conekcijata i redial mi pokaze

Добро бе, уште колку имате од договорите? Јас се тргнав од он.нет господ го видов. Дека е срање, срање е. Сега имам кабловски и можам да кажам дека имам интернет. Тоа претходно не беше интернет

Јас уште 100 дена ~3 месеца

Жал ми е. Се надевам нема да идеш со он.нет. На било кој пакет или понуда. Ти дојде памет.

Нема теорија веќе на он нет, T-Home дефинитивно

А не ми е јасно зашто чекате? Идете и раскинете договорот таму фино лепо. Нит пенали ни ништо.

како бе нема пенали??
Ма какви пенали. Ќе отидеш, ќе бидеш малце дрзок, ќе се испокараш, ќе се жалиш колку ти е лош интернет, како ти паѓа цело време, како не добиваш во поголемиот дел од времето договорената брзина.... и ќе раскинеш договорот:)

ова го прочитав на бадијала

Da ve informiram nezto pred 2 saati bev vo onnet sakav da go isklucam Wadsl na 3 meseci zosto ne mi treba mi rekoa da gi platam smetkite pa potoa ke sum plakal po 108 denari mesecno a gi prazav dali moze da migriram mi rekoa deka moze ama na solo 15,101 a ne na solo 3,bev uporen i me pratija kaj sevicata ona mirece deka se e mozno sto sakam da se napravi.(samo da me zadrzat go korisnik).
I isto doznav od nea edna dobra informacia koja prv ke vi ja soopstam deka
WADSL za kratko vreme ke ima download od 30giga ama brzinata ke si ostane.

колку е за верување незнам, некој друг да не има вакви информации???позз

ова го прочитав на бадијала

Da ve informiram nezto pred 2 saati bev vo onnet sakav da go isklucam Wadsl na 3 meseci zosto ne mi treba mi rekoa da gi platam smetkite pa potoa ke sum plakal po 108 denari mesecno a gi prazav dali moze da migriram mi rekoa deka moze ama na solo 15,101 a ne na solo 3,bev uporen i me pratija kaj sevicata ona mirece deka se e mozno sto sakam da se napravi.(samo da me zadrzat go korisnik).
I isto doznav od nea edna dobra informacia koja prv ke vi ja soopstam deka
WADSL za kratko vreme ke ima download od 30giga ama brzinata ke si ostane.

колку е за верување незнам, некој друг да не има вакви информации???позз

Да те поправам малце сигурно сакаш да кажеш со тоа 3 месеци сакаш да го ставиш на мирување договорот па за тие месеци додека ти е на мирување договорот ке плаќаш 108 ден.Но еве каде ме заебааа мене.И јас сакав како тебе да го ставам на мирување договорот додека не ми заврши али договорот се продолжувал за исто толку време колку што бил договорот на мирување.Значи ако сакаш 3 месеци мирување уште 3 месеци се продолжувал договорот.Така мене ми рекоа јас почнав да се бунам викам извините не пишува така во договорот вика не дечко се продолжува.Да си знаеш.И случајно ако има некој што го ставил на мирување договорот а не му го продолжиле нека каже да одам на таа дрската плава од Он Нет да и опцујам се живо во лице.Дај боже да дадат 30 гига иако чисто сумњам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom