Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Плаќаат половина цена.BOBI DMX напиша:Ве гледам чудни сте ми
Сите ШТО РАБОТАТ ВО НО.НЕТ
имаат неограичен DOWNLOAD
плаќаат минимална цена.
ne,plakaat po 300 den mesecno mi kaza drugar majkamu sto raboti vo no.netJane напиша:Плаќаат половина цена.
Тоа ми беше зборот. Не би имале цел да се замараат со нелегални работи.
BOBI DMX напиша:ne,plakaat po 300 den mesecno mi kaza drugar majkamu sto raboti vo no.net
а осеќаш ли дека ти лета лимитод ?[MkD]Scout напиша:епа да..така е..
и јас кога видов овде кога ми става..лелее мајкоо..све им е отворено..и сеа некој од вработениве можат да си го дадат на пријатели и натака..и ШТО ! После кога ке ги прашаш НЕ НИЕ НЕ СМЕ КРИВИ...ТИ СИ СИ КРИВ! лол
Затоа си го менувам пасот на 3дена па што ми можат!
IsusHristos напиша:Princ прее видов каква им е заштитата кај што ги чуваат податоците.документ напишан во мајкрософт ворд со големина на фонт 2 за да не можеш да ги читаш.идат со сеарч и пишуваат јузер и после ти даваат јузер и пасс. :zid: Видено со свои ОЧИ.
I ja planiram isto,ako i ovoj mesec sostojbata e vakva na sekoj 5 min da mi paga odam na adsl,bolje 4 odkolku 10 koa ne mozes da gi iskoristisneo-geo напиша:абе баталете пасвордите, ако некој може да го најде мојот, ондак ја ке го најдам неговиот, и на факинг мтнет се праеше истото
муабетов ми е за интернетот као интернет, денеска е најголемото срање кое некад сум го видел, падни стани на 5 минути, скајп работи хттп јок, нека си средат и днс сервери и курац
уште месецов и канопито лета од прозор идам на адсл пак пошо кабловскиот у маало ми е бетер од дајлап