On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
neo-geo напиша:
абе баталете пасвордите, ако некој може да го најде мојот, ондак ја ке го најдам неговиот, и на факинг мтнет се праеше истото
муабетов ми е за интернетот као интернет, денеска е најголемото срање кое некад сум го видел, падни стани на 5 минути, скајп работи хттп јок, нека си средат и днс сервери и курац
уште месецов и канопито лета од прозор идам на адсл пак пошо кабловскиот у маало ми е бетер од дајлап

sto e problemot druze so tebe . ne mi e jasno nesto
RAZJASNI MI :smir:

sasence19 напиша:
sto e problemot druze so tebe . ne mi e jasno nesto
RAZJASNI MI :smir:

ни мене не ми е јасно, очигледно некој сака да ме ебе у здрав мозок за 1300 месечно, е неќе моќи, доста им беа два месеца за тест на ве факинг адсл, не ги бива момците :)

Како ви се допаѓа WADSL-от денеска од 3 часот?

Чекав 10 минути за да го добијам како резултат ова од мерењето на брзината:
down_arrow_999.jpg
Download :: 52 Kbps or 0.05 Mbps (6 kB/s)

up_arrow_999.jpg
Upload :: 55 Kbps or 0.1 Mbps (7 kB/s)

Риспект, не знаев дека и волку ниско можат да паднат :)

Значи по тапа неможе да биде.

Овој месец сум тотално разочаран, ни 50% не добивам за тоа што плаќам, ама надежта последна умира...

На www.speedtest.net тестирањето воопшто не може ни да започне, ама затоа овде се покажа успешно:

:::.. testmy.net test results ..:::
Download Connection is:: 25 Kbps about 0.03 Mbps (tested with 97 kB)
Download Speed is:: 3 kB/s
Upload Connection is:: 50 Kbps about 0.1 Mbps (tested with 97 kB)
Upload Speed is:: 6 kB/s
Tested From:: http://testmy.net (Server 1)
Test Time:: 2007/05/10 - 10:42am
D-Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-WACRLZN63
U-Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-NYG8ZW7MO
User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3 [!]

:aplauz:
Princ, љубоморен? :)

Long live broadband (?)

Jane напиша:

Значи по тапа неможе да биде.
Не ми се ископира линкот од тестот.
Иначе имав 34 со 17 килобита во секунда. Покатастрофално неможе да биде. Прво чекав 5 мин да ми го вчита флеш фајлот, а тестот траеше околу 7-8 минути.

5 minuti ima,10 minuti nema.Dva saati i toa od 16:00 do 18:00 ne mozev da se konektiram.Na telefonot 3099999 ne se javuva nikoj.Katastrofa. Izgleda amateri ja upravuvaat firmata a ne strucni luge.Nemaat zdrava konkurencija zatoa i se slucuvaat vakvi problemi.Imam podneseno prigovori za nekolku meseci od koi prviot e za Noemvri i se uste nemam odgovor.Pa planiram da otidam kaj narodniot pravobranitel da vidam sto ke mi kaze.

Не сакам да испадни дека спамирам, ама морам ова да го испратам:

speedtest1nj4.jpg

Пепи, гледаш?
Стварно ова нема смисла.

Јас од сабајле немам повеќе од 2 кб/с. Едвај форумов го отворив, а прееска не можев ни да превземам многу битен документ од 750 кб. После 20 мин. даунлоад на истиот, застана на 250 кб и морав до нет кафе да одам.

Pa koj vie kriv bre pisete mailovi idete na biz.on.net davajte kritiki sto pisete tuka koj ce procita ajde malku pingajte go dns flodirajte dajte malku i od nasa strana ako vise nema int dajte malku da gi .... eve vi gi pingajte flodirajte ajde dns: 85.30.126.1 217.16.68.140
ns2.on.net.mk. [217.16.69.2]
ns3.on.net.mk. [217.16.69.3]
ns.on.net.mk. [217.16.69.1

Hmm ... Wadsl-ot vo Prilep e mosne dosta stabilen .... Ima stabilna Vrska ... download 60kb/s , upload 15kb/s. Ednas vo nedelata se sluciva da zalagira ali toa e mnogu kratok period od nepolna ni 1 minuta :) Na 1 Wadsl sme vrzani 2jca korisnici .. jas i komsijata .... i super ni odi ....
Btw .... Nekogas Imaat problemi so Dns serverite ... koi mislam gi sreduvaat ... Pozdrav

mislam deka se dobri oviee od on net,pa ke vidime ponatamu!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom