On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
bogami jako se otvoreni :)
ke vidite pokasno eden print screen
puknal ventilot :) ne se otvoril

Ајде не забегувајте со чет.
Ако имате нешто битно, корисни и информативно за сите корисници да кажете - слободно. Во спротивно, не ја преплавувајте темата со се што ќе ви дојде на памет, односно - секакви глупости. И немора на 10 минути да ја мерите брзината и да постирате резултати. Ниеден ADSL не гарантира константна брзина цело време.

acid.. ne deka sakam da fludiram.. ne sum na adsl nego wadsl i mislam deka e nenormalno da zabega do 165 kb.. koga sum ogranicen so 64 neli ?

KoNtEjNeR напиша:
acid.. ne deka sakam da fludiram.. ne sum na adsl nego wadsl i mislam deka e nenormalno da zabega do 165 kb.. koga sum ogranicen so 64 neli ?
WADSL ти е ADSL, само дистрибуиран Wireless (безжично).

Неможе толку да се забега. Тестирај на speedtest.net, зошто мислам дека не ја мериш брзината баш како што треба. :wink:
Мене ми дало највеќе 536kbps (околу 67KB/s).

ne deka ja meram.. nego siminjam igra vo momentov i mi pokazuva deka ide so taa brzina... a i do sea sto sum siminjal igra film so taa golemina sum cekal do 5 saati a sea za 1 saat.. nemoguce.. cek ke idam na speedtest.net

mi izmeri 2478

абе само со тестовиве ке ги потрошите 10 гига

се

Acid напиша:
WADSL ти е ADSL, само дистрибуиран Wireless (безжично).

Неможе толку да се забега. Тестирај на speedtest.net, зошто мислам дека не ја мериш брзината баш како што треба. :wink:
Мене ми дало највеќе 536kbps (околу 67KB/s).

toa e sve u redu samo na speedtest.net ne meri tocno ko so treba ili wadsl-of im e katastrofa, ja od ovie 30 dena od januari sve na sve(koga idela top brzinata) dali imav net 96 h a toa ti se 4 dena, acid ne gi pravdaj trebase da ja sredat wireless prezata pa da pustat net ali toa ti e 2god ke go jadam so smetki :tapp:

Еве пречекори 1ви од тековниов месец, стигнаа нови 10ГБ лимит, проблемите со конекцијата никако да се решат. Во текот на денот гледам 300 варијаци од аспект на брзина/стабилност. Во моментов e ужасно лошо, не сакам ни да помислам како би било во rush hour термин. Немам намера да пастирам тестови, мислам дека веќе станува банално/непотребно, како што станаа банални и засега безуспешните пријави за лошиот квалитет кон давателот на услугата. Сега одам да преспијам, и се надевам кога ќе станам дека конечно ќе имам интернет како што имав пред 2 недели, и да му се израдувам на новиот тазе неискористен лимит.

Лека ноќ

FU** ON NET...па нема смисла веќе, не се трпи, сите граници ги поминуваат. Ќе се префрлам на ADSL..4гига, ама барем како човек ќе ги потрошам, еднаш решив да играм кантер 300пинг. Спуштам со 10-20...

И мене ми е тапа! Неможе човек на раат да игра Кантер.
Дај јави се и види дали е само кај нас проблемот или они имаат проблеми...

Јас од 16:30 имав ваљда друг тип на проблеми. Прво ме дисконектираше. Реков што ќе правам, ќе се конектирам пак... кога тоа погрешен јузер/пас ми вика. Помислив да не ме исклучиле оти овој месец за инает им лагирам со плаќање на сметката ама после 20 минути случајно се конектираше. Сега веќе 20 минути де има глобален интернет, де локално само МК, де ич.

Acid напиша:
И мене ми е тапа! Неможе човек на раат да игра Кантер.
Дај јави се и види дали е само кај нас проблемот или они имаат проблеми...
Секогаш коа ќе прашам на онлајн подршката, ми одговараат (имаме проблеми ќе се среди), и ако ги прашам уште нешто офф лајн идат:toe:

deXterche напиша:
Секогаш коа ќе прашам на онлајн подршката, ми одговараат (имаме проблеми ќе се среди), и ако ги прашам уште нешто офф лајн идат:toe:
Е добро де...јас сум блеклистиран...

Поздрав, Даниел Ш.

Иначе имам страва пинг :)

Ping statistics for 64.233.167.99:
Packets: Sent = 2013, Received = 1739, Lost = 274 (13% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 146ms, Maximum = 607ms, Average = 224ms

Ме интересира, ја читаат ли воопшто темава дечките од он нет? Или само ние си ја истураме нервозата тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom