On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
15 факинг денови интернет со по 3 мин, и после тоа паѓа. Дај средето го тој аксес поинт го Гостивар!

Не, немам spyware!
Не, немам virus!
И знам дека работите на тоа!

Ама го немате средено!

Jesus!

Добредојде во друштвото....

15 факинг денови интернет со по 3 мин, и после тоа паѓа. Дај средето го тој аксес поинт го Гостивар!

Не, немам spyware!
Не, немам virus!
И знам дека работите на тоа!

Ама го немате средено!

Jesus!
Гостивар, Теново и тн...
Има често прекини со струјата колку што знам. Од пријатели во ЕВН, знам дека скоро секој ден се интервенира таму. А акцес поинтите (и било кој друг уред) не работи без струја. И јас во Скопје имам проблеми кога нема струја, јебига. Само имам среќа што живеам кај што не снемува толку често струја во зима :)

Гостивар, Теново и тн...
Има често прекини со струјата колку што знам. Од пријатели во ЕВН, знам дека скоро секој ден се интервенира таму. А акцес поинтите (и било кој друг уред) не работи без струја. И јас во Скопје имам проблеми кога нема струја, јебига. Само имам среќа што живеам кај што не снемува толку често струја во зима :)

Да, овие денови имало многу прекини со струја. Ама во моето место (с.Србиново) проблемот е аксес поинтот. Не дека нема струја, просто аксес поинтот не функсионира како што треба. Од 13 корисници само 2 што се близу аксес поинтот имаат конекција (стабилна). Другите не може ни да се конектират.

Од Он.Нет знаат дека не работи аксес поинтот, ама изгледа ќе трае уште некои 2, 3, 40 дена додека го средат.

А јас утре имам испит во Web Publishing, па со диал-уп треба да правам уплоад....

Како што спомна и ти, јебига.

Изгледа и официјално е 1024/128 WADSL ов, гледам таму кај што се проверува потрошени гигабајти.

И ова ќе биде крајно за нас на WADSL, нема нови пакети, со 50 или 100гб?

Јас не можам да кометирам за интернетот во Македонија кога сум доле идам си во интернет кафе...Но тука кај нас во Словенија (Крањ) имам 10 Мб/с download и 10 Мб/с upload плаќам 11 € на месец и на T-2 мрежа сум( http://www.t-2.net ) ... Имам неограничен download/upload...Имам тајмометар на компиутер како приграмче и ако ми падне интернетот ѕа 2 часа не плакам цел месец...мислам дека тоа е доволно добро ѕа таа цена и не се жалам...

Поздрав

Јас не можам да кометирам за интернетот во Македонија кога сум доле идам си во интернет кафе...Но тука кај нас во Словенија (Крањ) имам 10 Мб/с download и 10 Мб/с upload плаќам 11 € на месец и на T-2 мрежа сум( http://www.t-2.net ) ... Имам неограничен download/upload...Имам тајмометар на компиутер како приграмче и ако ми падне интернетот ѕа 2 часа не плакам цел месец...мислам дека тоа е доволно добро ѕа таа цена и не се жалам...

Поздрав

Кај нас, ем повеќе од дупло поскапо, ем повеќе од дупло поспоро.

А бе има ли некој проблеми со Он Нетот WADSL во последните 2 саата гледам МСН не ми отвара Гоогле не отвара а македонски сајтови ги отвара без проблем како форумот , Он нет страната.Дали е само кај мене или има и некој друг оваков проблем.Поздрав

После 3ам до пред малце еден странски сајт не можев да отворам, и еве пак неможам одредени сајтови да отварам.

Ја имам проблеми со он.нет последиве две години. Еве, сеа почнаа проблеми и со нивниот интернет. Срање е. Ваљда спајвеар.

Поздрав

Не ги спомнувај Т-2, ми се плаче секогаш кога им го гледам сајтот :(
Имаат FTTP/FTTH, од 10/10 до 1000/1000 мегабита, по цена од евро/мегабит.. како твојот пакет :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom