Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eve koi vo momentov gi ima pingovi na serverite so igram ja
attachment.php

Attachments

• sadadd.JPG
    sadadd.JPG
    57,8 KB · Прегледи: 306
Е убо де и јас имам толкав пинг на call of duty 4 .... нормално
Не зависи само од тебе пингот , најбитен е хостот

Е убо де и јас имам толкав пинг на call of duty 4 .... нормално
Не зависи само од тебе пингот , најбитен е хостот

Bravo aj procitaj go pred posledniot komentar moi znam deka ne zavisi pingot zborot mi e deka solo3 ne e za igrai od tipot na cod2., cod4, CS koi odlcuda sekunda koi prv ispuka za ovie igri noramlen ping e 50 a ne e noramlno da imas 100 a ako si igral cod4 togas znaes deka pingot ne e isto da imas 100 i 50

Да ти еба* и Но.нет и све преку кур*ц. Ја за 1024/256 плаќам бе копуци. А добијем лепше јеба*е 700/150 и под 120 пинг нема. Пу глупсони глупи маме нивно ку*винско ќе им е*ам пи*ка им матер.

Се испразнив негативна енергија :kesa:

Кај мене топ е интернетот користам соло 15 ... пингот на ЦС ми е 70-80, брзината е добра и тоа ...

А јас имав испланирано одреден број гигабајти и на последниот ден ми пречекори во следниот!

Сакам да се префрлам на Solo, дали некој што го користи може да каже како оди брзината, дали е тиња како WADSL-ов?
Вреди да мигрирам или не?

Најдобро е да раскинеш договор и да бегаш од он нет. Најдобро е да ставиш мт нет.

Сакам да се префрлам на Solo, дали некој што го користи може да каже како оди брзината, дали е тиња како WADSL-ов?

jas mislam deka vredi da si zemes solo preku zica,misalm deka e bolje, cicko mi se smeni,super e sega kaj nego,pozdrav

[Marko];1082697 напиша:
Да ти еба* и Но.нет и све преку кур*ц. Ја за 1024/256 плаќам бе копуци. А добијем лепше јеба*е 700/150 и под 120 пинг нема. Пу глупсони глупи маме нивно ку*винско ќе им е*ам пи*ка им матер.

Се испразнив негативна енергија :kesa:
Aко најдеш провајдер во Македонија што ќе ти даде точно 1024kbps да дојдеш да ме плукнеш ок.....ебате ретардираниот народ од он.нет до кај тебе има 1024kbps а од кај тебе па незнам на каде има пропусти.

Вреди Декстерче, веруј дека вреди:).....ти си знаеш колку е таман за тебе дали 15 или 101. И најважно е да направиш ко што ќе ти кажат т.е. да не глумиш лудило како некои „хакеришча„ што мислат дека знаат се и дека не е важно дали сплитерот ќе го ставиш со жички или ќе имаш 500метри кабел од сплитер до модем:)....али не си малечок и глуп си знаеш ти :wink:

Јас пак ќе кажам дека така наречениот но.нет е одличен. На мт нејќам да се ставам па пари да ми даваат.

За тие што не знаат, Он.Нет го препродава интернетот на Мт.Нет. Доколку единствен начин ти е да избегаш од WADSL, тогаш префрли се на соло.
Ако можеш да бираш чиј АДСЛ да го одбереш, тогаш знаеш која е мојата препорака.

Финтата е што имам уште 6 месеци од договорот и ако идам на соло ќе станат 12 а ако е тиња ондак гадно сум наебал. За МТ НЕТ сигурен сум дека не сум утнал ама мора да чекам 6 месеци што е многу, така да единствена опција остана но нет.

Каква е брзината во 15-18 часот? 20-24? Кога е најгусто на нет

А за квалитетот но нет и мт нет може да се види само по темите, последно мислење каде се жали некој на мт нет е од пред 2 години :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom