Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Vo pravo e Scarface 34 a neznam zosto mislam i deckoto sto veli deka tatko mu raboti vo on .net pa od koga velime da vidime nekoj sto pustil od on net SOLO da ni pokaze koja e brzinata ili da pise nesto dobar e ,ne e a Acid ako imas drugari sto pustile SOLO paketi neka navratat na forumov da ni kazat mislenje za solo paketite

Јас еве имам соло пакет од ОН.НЕТ, сега за сега супер е брзината (генерално гледано) и интернетов е доста стабилен.
Ај доста ги критикувам ОН.НЕТ сега малце да почнам да ги фалам :)

Јас еве имам соло пакет од ОН.НЕТ, сега за сега супер е брзината (генерално гледано) и интернетов е доста стабилен.
Ај доста ги критикувам ОН.НЕТ сега малце да почнам да ги фалам :)
Прати еден скриншот да видиме колку е „добар“ нетот

Еве еден има ставено соло 15 и објаснува колку се "добри"

http://petarstojkovik.blog.com.mk/node/quote]

и зашто ти мислиш дека еден тест може да биде релевантен за брзината??..треба да има 1 мб добива 900 кбпс!!!!....не гледам тука никаков проблем.дали е можно типот да симнувал нешто во позадина? дали е можно типот да има некој црв во ком???...све е можно...
мислам дека ова не е мерило за тоа какви се пакетите на оннет,

Се работи за 155 Кбпс за помалце од договорот.И 2 кбпс да е помалце зашто да немаш интернет каков што плаќаш? Зашто они не му дадат 100 кбпс повеќе па да му биде нетот 1124 кбпс. Немој со ова за црвовите звучиш како врабтоен во он.нет со нивните спајвери :wink: Можеби да проба да го исклучи и вклучи адаптерот за да му се рестартира антената па ке му биде добар нетот :vozbud:

А, да .. види го и вториот тест од speedtest.net

Софиа на speedtest.net секогаш дава погрешни резултати...Препорачувам на сите ако сакаат да си измерат точно, нека го користат Лондон.

Се работи за 155 Кбпс за помалце од договорот.И 2 кбпс да е помалце зашто да немаш интернет каков што плаќаш? Зашто они не му дадат 100 кбпс повеќе па да му биде нетот 1124 кбпс. Немој со ова за црвовите звучиш како врабтоен во он.нет со нивните спајвери :wink: Можеби да проба да го исклучи и вклучи адаптерот за да му се рестартира антената па ке му биде добар нетот :vozbud:

А, да .. види го и вториот тест од speedtest.net

јас пак ке прашам ..Што ако симнува нешто во позадина??...мене лично не ми се веродостојни вакви тестови....за спајверите беше кажано иронично ако не сфати... :wink:...ок е да се буниме за константно проблем со брзината..ама ако измерам еднаш и не чини не е во ред ...сепак една ластовичка не прави пролет :smir:

Како што гледам од втората слика има скрин шот од цела слика и не гледам дека нешто спушта. Али и тоа што викаш да не се расправаме сеа за брзината :wink: сепак не се ни работи за мој интернет, само го поставив по барање на другите членови да видат која е брзината.

Како што гледам од втората слика има скрин шот од цела слика и не гледам дека нешто спушта. Али и тоа што викаш да не се расправаме сеа за брзината :wink: сепак не се ни работи за мој интернет, само го поставив по барање на другите членови да видат која е брзината.

најдобро е да почекаме кога ќе има повеќе корисници , да кажат свои искуства и тогаш ќе може да збориме за тоа дали чини или не чини ..поздрав:helou:

Мислам дека не ни може да се извади повеќе на 1мбпс линија од тоа, заради загубите на АДСЛ от што ги има, исто е и кај МТнет.

Вчера ми го дадоа модемот сега го уклучив и имам интернет
иначе даунлоад иде одприлика 936kbps од можни при идеални услови 1024kbps што значи е ТОП:vozbud:

Фала за информацијата точкест друже да се придружам другар ми му вклучија линија со Соло 101 од рапидшаре даунлоадираше со 240кб во сек и е многу задоволен.Поздрав

Еве ја вчера бев во он-нет за да ми стават соло 101. Да не знаете колку време треба да чекам за да го земам модемот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom