Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас имам еден другар работи во СТБ, се јавил во ОН.НЕТ се преставил дека се јавува од СТБ, за 15 минути му бил активиран интернетот,а претходно чекал 15 дена.

Сега кажете дека не се педери.
Нема што да се буниш. Таков е животот. Снајди се па живеј.:toe: И јас кога ставав интернет се чекаше по цел месец скоро мене утредента ми го наместија. Неможеа дента зашто договорот го потпишував околу 2-3 саат а монтерите до 5 работеа.:tapp: На другарка исто и завршив работа за утредента да и монтираат.:toe:
Тука ништо неможеш околу тоа. Можеш да збориш колку сакаш али ако си без врски ќе чекаш да им стават на тие што се регуларно пред тебе во редот за чекање и плус ќе ги чекаш тие што се со врски.:helou:

Ееее, ако вака прават стварно се педерчиња! :spank:

100% ти гарантирам!

И после нека дојдат да ме убедат дека не е до нив проблемот.

Само знаеш што, само еден збор нека ми промрчат за неплатена сметка...е тогаш ќе биде интересно.

А колку што сум информиран во тек е ангажирање на агенција за наплата на долгови, кои во име на ОН.НЕТ ќе ги наплаќа долговите за интернет.Нешто како ова

100% ти гарантирам!

И после нека дојдат да ме убедат дека не е до нив проблемот.

Само знаеш што, само еден збор нека ми промрчат за неплатена сметка...е тогаш ќе биде интересно.

А колку што сум информиран во тек е ангажирање на агенција за наплата на долгови, кои во име на ОН.НЕТ ќе ги наплаќа долговите за интернет.Нешто како ова
оф топик:
Јас колку што знам постојат неколку агенции за наплата на долгови и најчесто се ангажирани од страна на банките за оние кои имаат земено кредити и им се јавуваат за наплата демек оние од администрација да не се замараат и со тоа
Ти се јавува цурата и ти вика демек се јавува од некоја си X банка и дека имате неподмирен долг,доколку и речеш утре ќе платам ако не го платиш утре пак ќе ти се јави и се така...абе к*р се тресе у ладна вода

Имам WADSL Дали ќе е арно да се сменам на некој од Соло пакетиве...

Супер е бе друже како да не е кога имаш појака брзина и повеќе гига али ако се преместуваш на Соло ти препорачувам да земеш Соло 101 зошто Соло 15 е иста како сега ние што користиме WADSL само подобра брзина а Соло 101 има еден другар вика супер било јака брзина доунлоад колку сакаш па сега ако не ти е проблем парите земи си тоа.Поздрав:)

Супер е бе друже како да не е кога имаш појака брзина и повеќе гига али ако се преместуваш на Соло ти препорачувам да земеш Соло 101 зошто Соло 15 е иста како сега ние што користиме WADSL само подобра брзина а Соло 101 има еден другар вика супер било јака брзина доунлоад колку сакаш па сега ако не ти е проблем парите земи си тоа.Поздрав:)
ааааааа...
Ама Мартин сакат ко секој македонец, за иста цена ама повеќе:hehe: То другото немаТ теРОретски шанси:lizko:

jas staiv solo15 i top mi sega za sega vi kazuvam mn e snazen ne e kako so antenite porano katastrofa

Денеска ми пуштија солото 15 за почеток е топ за понатамо да не баксузирам ќе видиме

Ja se prefrliv od WADSL na solo101. Odlicen e. Neznam koga ke dojdat antenata da si ja zemat. Od vcera imam solo.

Ајде бе штрајкувачи со IP адреси на мт нет кажете пак нешто грешно за соло пакетиве....ај кажете искрено без лажги колку пати во денот уствари ај да не претерам во месецот ви паѓа нетот? Еве соло имам скоро еден месец и НЕМА ПАДНАТО НИ СЕКУНДА, се конектирам за две секунди трансферот фуче....сега за сега сум на 3ката зашто имам хард од 40 гига и не е логично да ставам 101.....али ај после нова година ќе се подновиме:wink:

Дали сеуште се чека многу време бе да ти дадат модем и да ти пустат линија од он нет за соло пакетите?

Дали сеуште се чека многу време бе да ти дадат модем и да ти пустат линија од он нет за соло пакетите?

Една моја другарка чека месец ипол за да добие модем и уште го нема добиено. Оннет најпосле станаа експедитивни (I joke, I joke :pos:).

Ај првин читај убаво што пиша чоекот што има стаено а и на која тема си. СОЛО !!!!!!!!! Значи Мрежа на Он нет.
Тоа Што пишуе у Спеедтест не е најрелевантно. УШте не им се апдејтнати базите и адлс адресите на он нет ги водат како да е мт нет .

Другпат читај :pos2:

п.с. Ваков слаб уплоад нема никад на Мт нет. Ке ти постираљм утре од работа слика.
Марв Он.нет нема своја телефонска линија а ако си упознаен подобро со целиот систем ќе знаеш дека ISPто го држи А.Д. Македонски Телекомуникации-Скопје.....он нет пушта интернет преку телеком (СОЛО ПАКЕТИТЕ кои се АДСЛ)
WADSL е веќе друга песна

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom