city
Модератор - технократ!
- Член од
- 1 март 2005
- Мислења
- 2.780
- Поени од реакции
- 277
Aбе city кажи ми шо се буниш друже? Знаеш ли ти кој ја држи телекомуникацијата во земјава? Македонски телекомуникации така? Тие се исто така МТ.НЕТ ко што знам, епа кога он.нет аплицираат за дозвола за пуштање интернет преку ТЕЛЕФОНСКИ кабел, дотичните мт.нет си (да ми простите на зборов) играат курот, значи пуштаат 50 па после тоа се чека една недела за уште некои 50 луѓе...не е проблемот до он.нет сватете може да ви го дадат модемот одма чим мт....даде позитивен одговор за сметката дека е валидна и бла бла бла...ама ќе немате интернет затоа што пуштањето на интернет иде преку мт....еве и јас чекам две недели ама шо ако...кој чекал ќе дочека![]()
Друже јас убаво кажав, ако сакав да зависам од МТ.НЕТ и да си имам работа со нив, јас ке аплицирав кај нив. Вака јас со ОН.НЕТ склучувам договор и сакам јас да добијам интернет во рокот што ми бил даден од нив.
А од тоа што нивните вработени не се информирани за тоа за колку време се активира ИНТЕРНЕТот или пак што е најлошо лажат (а најверојатно е така) тоа е веќе друг проблем, тогаш они си имаат сериозен проблем со саматата компанија.
Иначе не стигнав да отидам во ОН.НЕТ веќе имам интернет.