ова ко што гледам не е testmy.net, jas na ruo-во добивав 3мбп/с а симнував со 10мбп/с. Измери уште еднаш 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ova se novite ceni i ponudi za OnNet uslugite:
SOLO6=1.5mb, 6GB=589den
SOLO30=4mb, 30GB=1286den
DUO6=4mb, 6GB, vklucen ONTEL paket=1286den
DUO FLAT=10mb, neogranicen soobrakaj i vklucen ONTEL paket=1758den
НАЈОФИЦИАЛНО ОЧЕЈУВАЈТЕ НАКАЈ 15ТИ август
Абе за брзина не знам ништо што како ама само знам едно. Договорите ќе треба да се обноват и денес бев во он нет и ми кажаа од петок да сум се јавел би требало од петок да почне официјално миграцијата. Ама ни тие не беа сигурни може и во понеделник.
Можеш уште денеска да идеш да го средиш тоа.
Отидов да прашам за новите пакети. И поентата била доколку се префрлиш на пр. Од Соло 15 во Соло 30, ќе треба да го продужиш договорот за уште една година, ако не си остануваш со истиот пакет со истата цена. Во овие пакети повеќе привилегии имаат тие што се нови корисници, а старите корисници ги убедуваат да се префрлат на новите пакети. Значи ова не е подобрување за старите корисници, туку за самата фирма. Ем ќе си имаат гарантирани корисници за уште една година, ем сакаат да придобијат уште корисници.
Вакви работи се прават затоа што во Македонија нема конкуренција меѓу интернет провајдерите.
А знае некој колкава ќе биде брзината на соло 30?