Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ова ко што гледам не е testmy.net, jas na ruo-во добивав 3мбп/с а симнував со 10мбп/с. Измери уште еднаш :)

тачно дава и на офнет спидтестот и овој, лагот игра кога како, се нервирам :nerv: најубаво мах адсл да ставам

Па ти веќе имаш адсл од телеком.Види што ти пишува на сликата ИСП:Македонски телекомуникации!!!.Иначе солото на оннет е пакет на мтнет кој што они само го препродваат како соло.не гледам што би било поразлично да се префлриш .

имате ли информации за новите пакети на ОН НЕТ, соло 6 и соло 30 (дуплирани соло 3 и соло 15, а се збори дека и WADSL ke го направат 30гб, ?? а цената иста ке остане за сите пакети, подетално знае некој??

ova se novite ceni i ponudi za OnNet uslugite:

SOLO6=1.5mb, 6GB=589den
SOLO30=4mb, 30GB=1286den

DUO6=4mb, 6GB, vklucen ONTEL paket=1286den
DUO FLAT=10mb, neogranicen soobrakaj i vklucen ONTEL paket=1758den

НАЈОФИЦИАЛНО ОЧЕЈУВАЈТЕ НАКАЈ 15ТИ август

ova se novite ceni i ponudi za OnNet uslugite:

SOLO6=1.5mb, 6GB=589den
SOLO30=4mb, 30GB=1286den

DUO6=4mb, 6GB, vklucen ONTEL paket=1286den
DUO FLAT=10mb, neogranicen soobrakaj i vklucen ONTEL paket=1758den

НАЈОФИЦИАЛНО ОЧЕЈУВАЈТЕ НАКАЈ 15ТИ август

Малце оф топик да те прашам ако знаеш ке има нешто ново кај WADSL или ке си остане понудата оваква?

Абе за брзина не знам ништо што како ама само знам едно. Договорите ќе треба да се обноват и денес бев во он нет и ми кажаа од петок да сум се јавел би требало од петок да почне официјално миграцијата. Ама ни тие не беа сигурни може и во понеделник.

Абе за брзина не знам ништо што како ама само знам едно. Договорите ќе треба да се обноват и денес бев во он нет и ми кажаа од петок да сум се јавел би требало од петок да почне официјално миграцијата. Ама ни тие не беа сигурни може и во понеделник.

Можеш уште денеска да идеш да го средиш тоа.

Јас имам Интернет од Кабелнет и планирам да го менјам зошто е многу глуп...

Отидов да прашам за новите пакети. И поентата била доколку се префрлиш на пр. Од Соло 15 во Соло 30, ќе треба да го продужиш договорот за уште една година, ако не си остануваш со истиот пакет со истата цена. Во овие пакети повеќе привилегии имаат тие што се нови корисници, а старите корисници ги убедуваат да се префрлат на новите пакети. Значи ова не е подобрување за старите корисници, туку за самата фирма. Ем ќе си имаат гарантирани корисници за уште една година, ем сакаат да придобијат уште корисници.

Вакви работи се прават затоа што во Македонија нема конкуренција меѓу интернет провајдерите.

Можеш уште денеска да идеш да го средиш тоа.

Вака не можеше уште од тогаш туку требаше да се чека

Отидов да прашам за новите пакети. И поентата била доколку се префрлиш на пр. Од Соло 15 во Соло 30, ќе треба да го продужиш договорот за уште една година, ако не си остануваш со истиот пакет со истата цена. Во овие пакети повеќе привилегии имаат тие што се нови корисници, а старите корисници ги убедуваат да се префрлат на новите пакети. Значи ова не е подобрување за старите корисници, туку за самата фирма. Ем ќе си имаат гарантирани корисници за уште една година, ем сакаат да придобијат уште корисници.

Вакви работи се прават затоа што во Македонија нема конкуренција меѓу интернет провајдерите.

А за договорот. Јас потпишав веќе и договорорт ми го ресетираа само на една година ништо друго. Па и работата е иста како да ставаш нов интернет 6 гига ќе ти биде. Па и вие сега ви зголемуваат нет и неблагодарни сте ај не зезајте луѓе

А знае некој колкава ќе биде брзината на соло 30?

Леле па и ти со тоа. Мислам ќе биде стара ама уште еднаш ќе пишам еве и ти знаеш 2 години пекам за тој нет. Колкава сака нека е важно да се има е работата. Ама мислам старата ќе ти е.

Епа ако остане иста боље ке останам на соло 15 а не да се влечам уште година време со офф.нет за едни еба*ни 15 гига плус...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom