Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дури сега подобар резултат извади :)

:::.. Download Stats ..:::
Download Connection is:: 13389 Kbps about 13.4 Mbps (tested with 25600 kB)
Download Speed is:: 1634 kB/s
Tested From:: http://testmy.net/ (Main)
Test Time:: 2008/07/29 - 6:07am
Bottom Line:: 233X faster than 56K 1MB Download in 0.63 sec
Tested from a 25600 kB file and took 15.663 seconds to complete
Download Diagnosis:: Awesome! 20% + : 1309.37 % faster than the average for host (241.62)
D-Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-SXZIR4EFW
User Agent:: Opera/9.51 (Windows NT 5.1; U; en) [!]

Дури сега подобар резултат извади :)

:::.. Download Stats ..:::
Download Connection is:: 13389 Kbps about 13.4 Mbps (tested with 25600 kB)
Download Speed is:: 1634 kB/s
Tested From:: http://testmy.net/ (Main)
Test Time:: 2008/07/29 - 6:07am
Bottom Line:: 233X faster than 56K 1MB Download in 0.63 sec
Tested from a 25600 kB file and took 15.663 seconds to complete
Download Diagnosis:: Awesome! 20% + : 1309.37 % faster than the average for host (241.62)
D-Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-SXZIR4EFW
User Agent:: Opera/9.51 (Windows NT 5.1; U; en) [!]

Кажи на кој ip range те ставија и мавни еден ripe query.

NooB, дај кажи детали,шо како,договор,цена,иначе супер е според сликата

NooB, дај кажи детали,шо како,договор,цена,иначе супер е според сликата

1700денари + - не се сеќавам тоа до ддв-то како беше, договорот е сега на една година не е на 2години, добиваш телефонска линија во моментов нема задржување на бројот треба да си избереш ти кој сакаш на 5111xxx треба да биде. Добиваш 300минути бесплатни кон телеком кон онтел мржата е комплетно гага. Значи кога се јавуваш во теч-супорт нема веќе плаќање ;) и тн. за подетално ако сакаш тркни во нај блискиот салон и ќе ти кажат девојките што како :)

Морам да признаам,одлична понуда :)

Ќе почекам повеќе искуства овие месеци,па ако се покажат,се пребацувам кај нив...ама мислам дека тоа е големо АКО,сепак...

Месечен трансфер и брзина на upload? Гледам смешно стоиш со него на скриншотот.

Не фала брзо си е, само шо на крајот секогаш учителот го победува ученикот.

- Вклучен сообраќај 15ГБ,
- Доплата за секој надминат сообраќај 90ден,

Поздрав дечки и добар одмор. ја отидов..........................:nesvest:

1700денари + - не се сеќавам тоа до ддв-то како беше, договорот е сега на една година не е на 2години, добиваш телефонска линија во моментов нема задржување на бројот треба да си избереш ти кој сакаш на 5111xxx треба да биде. Добиваш 300минути бесплатни кон телеком кон онтел мржата е комплетно гага. Значи кога се јавуваш во теч-супорт нема веќе плаќање ;) и тн. за подетално ако сакаш тркни во нај блискиот салон и ќе ти кажат девојките што како :)

Вака пошто јас имав план да се уклучам на некои од тие пакети убаво ќе ви кажам се. Има еден пакет дуо 6 брзина 4мбитс даунлоад 6гига од кој се вклучени раговори кон онтел неограничени, а кон т хоме 300 минути. Ценаа за овој пакет на договор е 1200 денари не сум сигурен за ддв. Другата понуда е неограничен даунлоад брзина 10мбитс и иста понуда за телефон. Цената на ова е 1490 ама немам појма уште еднаш дали е со ддв. Многу се исплати ама сепак да причекаме зошто онтел почнаа први со овие пакети, сега на ред се т хоме и другите провајдери на потег дали и они ќе нудат вакви пакети затоа сега за сега најдобро е да се причека. Инаку не пишав ова за приклуок е различна технологија нема да биде со д-линк модеми туку ќе ви дадат други. Туку ај сеа ја да прашам за некој кој што знае ова. Дали знаете ова со мењавање броеви ќе биде и за фиксните броеви пошто сериозно имам у план да се префрлам на ова ама чекам со броевите што како ако знае некој нека пише.

Вашата моментална брзина е:

374.00kbps

што значи дека може да симнувате со 46.75 KB/sec. од нашите сервери.

вака е веќе една недела на соло сто кец кај мене :nerv: како кај вас ?

374.00kbps

Абе што мериш на тоа, у последно време се дава некои тапа резултати...

www.speedtest.net ;)

Како што знам со префрлување на новиве пакети на он.нет , неможе да ја задржиш старата тел. линија т.е стариот телефонски број. Ти даваат нов од он.тел како замена за веќе постоечкиот од телеком

Да менувам телефонски број кој веќе го користам повеќе од 10 години кој сите ми го знаат од роднини до пријатели , заради интернетот на офф.нет :nenene:

Како што знам со префрлување на новиве пакети на он.нет , неможе да ја задржиш старата тел. линија т.е стариот телефонски број. Ти даваат нов од он.тел како замена за веќе постоечкиот од телеком

Да менувам телефонски број кој веќе го користам повеќе од 10 години кој сите ми го знаат од роднини до пријатели , заради интернетот на офф.нет :nenene:

Не се секирај тоа ќе биде средено до септември, и ќе можеш да си го задржиш стариот број

374.00kbps

Оди на http://testmy.net, нај реално они тестираат.

тачно дава и на офнет спидтестот и овој, лагот игра кога како, се нервирам :nerv: најубаво мах адсл да ставам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom