city
Модератор - технократ!
- Член од
- 1 март 2005
- Мислења
- 2.780
- Поени од реакции
- 277
Дали сеуште се чека многу време бе да ти дадат модем и да ти пустат линија од он нет за соло пакетите?
сега се чека многу повеќе од претходно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали сеуште се чека многу време бе да ти дадат модем и да ти пустат линија од он нет за соло пакетите?
Многу бе еден месец нели максимум е 10 дена зошто не се пожалила браво за нејзините живци.Една моја другарка чека месец ипол за да добие модем и уште го нема добиено. Оннет најпосле станаа експедитивни (I joke, I joke ).
Другаркати ако чека да и се јаваат може ќе дочека до година, јас си бев у салонот на он.нет у Тетово си го зедов модемот и сеа си фурам.А што се однесува до интернетот ја го имам една недела ниту еднаш ми нема паднато спушта екстра неможам да се пожалам.Една моја другарка чека месец ипол за да добие модем и уште го нема добиено. Оннет најпосле станаа експедитивни (I joke, I joke).
Другаркати ако чека да и се јаваат може ќе дочека до година, јас си бев у салонот на он.нет у Тетово си го зедов модемот и сеа си фурам.А што се однесува до интернетот ја го имам една недела ниту еднаш ми нема паднато спушта екстра неможам да се пожалам.
Да, они се идиоти и неписмени пошто ти не си знаел да ги внесеш бројките од упатството... Ма како не им е срам, дебили мрсни! Се' неписмени се пуштени на работа таму. Па таков провајдер треба да направи виртуелен мониторинг кој доаѓа со упатството и автоматска шлаканица доколку ги утнеш бројките од упатството, чисто колку да те потсетат дека треба да провериш да не е кај тебе грешката пред да почнеш да ги ругаш неспособните. А не вака, направиле обично упатство со слики, букви и бројки... :pljus:@мр прфект сите можат понекогаш да згрешат или не?![]()
пробав еднаш да се конектирам нејќеше,и не ни проверив дали е точно или не напишано/препишано,кога некој што е платен за таа работа да знае дали имаш сигнал или не пуштено и ти каже дека немаш сигурно дека нема да проверувам дали ми е точно или не(барем у мојов случај) туку ќе чекам да ми пуштат и не ја чепкам конекцијата :wink:
Сплитерот ти е уклучен на главната телефонска линија или имаш импровизирано со телефонски кабелчиња нешто? Колку телефони имаш дома? Како е направено поврзувањето? И пробај да си свртиш од мобилен на фиксен дур си конектиран - види да не ти се дисконектира кога ти врти некој...Имам едно прашање
пред 4-5 дена ми ја пуштија solo3 линијата дома и на СЕКОЈ ПОЛА САТ ПАЃА ...... ресетирам модем конектирам пак оди некој сат време па пак паѓа ... на работа имам он нет супер е ... што е финтата ? help pls