Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
da drugar znam sto napisav ali zboram vo cela slika wadsl slabo se pokazal i na mn lugje im pravi problemi i koja e garancija deka i na mene nema da pocne da mi zaebava i plus od koga go procitav ova od bagra se iznervirav zosto od start nekoj pocna da se zali na ova soloto i ako ispadne ova nekvalitetno?

solo

има ли некој кој што беќе е корисник на "solo" за да пренесе искуства,
стабилен ли е , има ли некои проблеми, итн...
поздрав

strpi se drugar pomina samo edna nedela od ponudata i za toa uste e rano se ocekuva ovaa nedela da pocnat da gi davaat modemite a za toa dali e stabilen ili ne ke treba da pomine dosta vreme da se vidi pozdrav

Мојот најдобар другар очекува да го добие модемот до крајот на наредната недела. Се пријавил за Соло 3. Не знам колку време чекаат за опрема тие што се пријавиле на почеток на кампањата, но тие што сега се пријавуваат им кажуваат да чекаат 10 дена.

Hm mh se namaciv se da procitam eden prasuva dali ce ima paketi od 15 GB za WADSL vece ima i mozete da se prefrlite na 15 GB
-----------------
Drug pisuva go ostavile 7 dena bez internet od kaj si ti decko od koj grad me interesira kaj se zalese nikade ,cudno napisa zalba, do on net 100% ne e pa ne mozat oni na grav da gledaaat dali ti imas problemi ili nemas toa so tehnicka podrska e drugo eden pameten napisa ako pocnat da te zamaraat so nepotrebni gluposti site na telefon pa i da si normalen ce skrenes od umot aj stavete se malku vo koza na tie ludje sto rabotat tamu.

Hm mh se namaciv se da procitam eden prasuva dali ce ima paketi od 15 GB za WADSL vece ima i mozete da se prefrlite na 15 GB
-----------------
Drug pisuva go ostavile 7 dena bez internet od kaj si ti decko od koj grad me interesira kaj se zalese nikade ,cudno napisa zalba, do on net 100% ne e pa ne mozat oni na grav da gledaaat dali ti imas problemi ili nemas toa so tehnicka podrska e drugo eden pameten napisa ako pocnat da te zamaraat so nepotrebni gluposti site na telefon pa i da si normalen ce skrenes od umot aj stavete se malku vo koza na tie ludje sto rabotat tamu.
Доколку се ставам во кожата на луѓето кои работат таму,ќе одговарам на сите повици. Да,нервираат. Ама побогу,таа ми е работа,и без разлика дали ја сакам,без разлика дали се секирам за нешто,дали разговарам со некој,или било што,должен сум да ја кренам слушалката и да одговорам на прашањето на загрижениот/ незадоволниот/ неинформираниот корисник. А да се ставам на местото на газдата на он.нет или како и да идат таму работите,ќе го отпуштам секој човек кој ќе го видам дека не одговара на повиците. :smir:

Доколку се ставам во кожата на луѓето кои работат таму,ќе одговарам на сите повици. Да,нервираат. Ама побогу,таа ми е работа,и без разлика дали ја сакам,без разлика дали се секирам за нешто,дали разговарам со некој,или било што,должен сум да ја кренам слушалката и да одговорам на прашањето на загрижениот/ незадоволниот/ неинформираниот корисник. А да се ставам на местото на газдата на он.нет или како и да идат таму работите,ќе го отпуштам секој човек кој ќе го видам дека не одговара на повиците. :smir:

e jas sum vo koza na tie, ne rabotam vo SK tuku sum zastapnik i ne mozes da zamislis kolku se davat korisnicite abe te prasuvaat sekakvi gluposti na site sve iskocile vo presret i mislam deka site musterii se zadovolni od WADSL uslugata e sega kako ce bide so novite paketi da ostavime da projdat mesec dva da vidime

А бе Спајдерчо бе, еден мој другар што работи во Он.нет на времето коа работеше во МОЛ деца му имаат барано serail-key за Counter Strike.
Нормално дека на фин начин ги откачил децата. Милам сериски за кантер :lud:

Сите оние кои што сакаат да ставаат Solo, немора да плаќаат 1000 денари за приклучок.Еве детално упатство и мислам дека нема да имате проблем со поврзувањето
http://biz.on.net.mk/upatstvo/solo-upatstvo.pdf

Ај што е упатството копи-пасте, него и не е целосно. У еден дел таму се вика ако ви се за***бе нешто ептен ресетирај со игличка позади и после следи ги упатствата подоле. А подоле нема ништо, т.е. го нема делот за одење во сетапот на модемот преку њеб интерфејсот итн...

Абе лепота....

Упатсвото е само ребрандирано упаство од Мт.нет за самоградба на АДСЛ.

Тоа е нормално бидејки целата Соло услуга е всушност големопродажен АДСЛ на мт.нет со интернет на он.нет ...

Сепак мислам дека е важно да се доврши упаството бидејки после ресет на милиот Длинк АДСЛ модем има процедура од 10тина минути за да се спреми за употреба ...

Ima li nekoj sto e sopstvenik veke na ovie novite Solo paketi nekako pomina dosta vreme nikoj ne e viknat da si zeme modem nekako cudno mi pagja inace ako veke nekoj zemal ke go zamolam da kaze nekoj zbor dva poveke kako e itn.Pozdrav:)

Ima li nekoj sto e sopstvenik veke na ovie novite Solo paketi nekako pomina dosta vreme nikoj ne e viknat da si zeme modem nekako cudno mi pagja inace ako veke nekoj zemal ke go zamolam da kaze nekoj zbor dva poveke kako e itn.Pozdrav:)

Sega e 21 i uste nema nikoj da se javi ima uste tri meseca he he .Mislev za solo 3 koj e 1 denar do nova godina

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom