...On a rainy day...

• Креатор на темата Креатор на темата Slatka_Mala
  • Време на започнување Време на започнување
Mene pa me nervira,cel den mi e katastrofa koga vrne,dodusa i ne e tolku loso,imam pricina za da gi otkacam drugarite i drugarkite i da dremam pred PC,taka da ne e tolku loso :)

Нема поубаво од сончев пролетен ден...мириса на косена трева, расцветани дрва, ти шеташ низ парк или пиеш пиво на некоја тераса...
Забегав, а сакав да кажам ЗАЕБИ ДОЖД...

Хеее, еве денес го преспав цел fucking rainy day...

еве денес е дождлив денот,а јас пијам кафе пред pc и грицкам чипс обично сакам да читам на таков ден

Ili spijam ili gledam nekoj film na DVD ili slusam muzika i se izlezavam.

Крстителот напиша:
што би сакала да читаш?
квалитет
во моментот читам Давид Албахари-"Необични приказни"(иначе слабост ми се книги со психолошка,духовна содржина)

Буковец напиша:
Нема поубаво од сончев пролетен ден...мириса на косена трева, расцветани дрва, ти шеташ низ парк или пиеш пиво на некоја тераса...
Забегав, а сакав да кажам ЗАЕБИ ДОЖД...

Ок ти е тоа ама ако си некаде у природа.. А у Скопје е досадно и сиво и не мириса ич убаво. Седам пред компјутер и гледам како се разведрува. Се надевам дека утре за у парк ке биде ведро.

Ја стварно не гледам што ви пречи да читате на сончево време. И се прашувам дали воопшто нешто се чита во сушни години, вака како што ги врзавте дожд-книга?
Ако веќе мора да врне, нека врне ноќе, и тоа после затворање на кафани. Еве, признавам дека се спие подобро.

Aceva напиша:
Ја стварно не гледам што ви пречи да читате на сончево време. И се прашувам дали воопшто нешто се чита во сушни години, вака како што ги врзавте дожд-книга?
Ако веќе мора да врне, нека врне ноќе, и тоа после затворање на кафани. Еве, признавам дека се спие подобро.
ова најверојатно се однесува на мене...не реков дека на сончеви денови не сакам да читам само реков дека на дождлив ден мене ми е убаво да читам повеќе одколку на пример да гледам филм или да спијам..секој си има свои извори на уживање а мојот на дождлив ден е да читам...тоа никако не значи само на дождлив ден

Ne sakam dozd,ne tolku so mi e dosadno,tuku mi vlijae na raspolozenie,me pravi depresivna i bez volja za nisto.:cry:

Dooooooozd !!!

...Prosto go lubam dozdot,obozavam koga vrne!
Definitivno pozitivno vlijae vrz mene , sekogas sum raspolozena na takvi denovi.......smurteni,mracni,vodeni aaahhhhh ah ah:icon_roll !!!!
Me uspiva,(a mene tesko mi ide so spieneto) ama ko ke go slusnam toa kap,kap,kap, od nadvor abe meraci,meraci.....
I mozda pomalce cudno no edna od omilenite aktivnosti mi e da se setam,dur nadvor istura,da nakisnam do gola koza,mi pruza sansa da bidam sama i da si razmislam za se sto se slucuva.......

I inaku i jas obozavam da citam koga vrne(ne deka ne citam koga ne vrne)!!!
.... abe si go obozavam neizmerno mnogu!!!

ne znam ama sega nekako mi godi toplo mi e vo sobata nadvor e malce oblacno nemam namera uste 2-3 saati da si izlegvam :)
samo da mocam i taka :)

За мене кога врне е екстра романтично и е само за да си седиш со тој што го сакаш , со свеќи или да гледаш добар филм , ај се занесов ... Сепак , сакам кога врне:wub:

Аууу многу ме нервира дожд, и многу негативно ми влијае на расположението....само сонцето си го сакам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom