mRnO
И по mRnO,mRnO
Mene pa me nervira,cel den mi e katastrofa koga vrne,dodusa i ne e tolku loso,imam pricina za da gi otkacam drugarite i drugarkite i da dremam pred PC,taka da ne e tolku loso 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што би сакала да читаш?}I{BuTtErFlY напиша:еве денес е дождлив денот,а јас пијам кафе пред pc и грицкам чипс обично сакам да читам на таков ден
квалитетКрстителот напиша:што би сакала да читаш?
Буковец напиша:Нема поубаво од сончев пролетен ден...мириса на косена трева, расцветани дрва, ти шеташ низ парк или пиеш пиво на некоја тераса...
Забегав, а сакав да кажам ЗАЕБИ ДОЖД...
ова најверојатно се однесува на мене...не реков дека на сончеви денови не сакам да читам само реков дека на дождлив ден мене ми е убаво да читам повеќе одколку на пример да гледам филм или да спијам..секој си има свои извори на уживање а мојот на дождлив ден е да читам...тоа никако не значи само на дождлив денAceva напиша:Ја стварно не гледам што ви пречи да читате на сончево време. И се прашувам дали воопшто нешто се чита во сушни години, вака како што ги врзавте дожд-книга?
Ако веќе мора да врне, нека врне ноќе, и тоа после затворање на кафани. Еве, признавам дека се спие подобро.