Омилени мали чоколатца

• Креатор на темата Креатор на темата AceMaus
  • Време на започнување Време на започнување
Сириус е многу добар.
Марс не е полош.

Порано кај мене многу ги сакав едни мали чоколадца што се викаа Tadelle и едно време ги имаше, па ги снема, па после едно време пак ги имаше и сега одамна ги немам видено. :(
Вака изгледаа:
007-Tadelle.jpg

Исто така порано, бев навлечен на едни мали чоколадца со еден специфичен и интересен, како и најважно убав вкус и се викаа(т) Bancipan.
Мислам дека беа од Штарк.
Кога бев помал со секое одење во продавницата го купував чоколадото штета што го нема повеќе.
Сега од малите најчесто купувам сириус од лешник.

Сириус од кокос, побаво нешто нема мммм. ГИ има темноплави со крем од коос и светло плави со крем од кокос и ориз :)

од првите што ги наброја- дефинитивно сникерс:vozbud:
baton-snikers-57g_1133_m.jpg

а инаку јадам и Банџи, Канди, Белисимо итн, сите ми се убави

Се давам во кокос
tn_633183543882500000_bounty24.jpg
:vozbud:.

највеќе јадам марс и милк чоко бисквит....ово второво ќе ми зарасне у стомаков за некое време...

Кит-кет чанкее!!
Белисимо!!!Превкусно е!!!
Најубави ми се киндер,помалите:)

:vozbud:Сум изел пола бомбоњера Chery оние со рум и со цреша внатре мали бомбончиња....а исто ми се јаде оние рафаело ама немит сеа:pipi:

Марс, Сникерс, Белисимо, Сириус, Сохо, Албени, Канди, Кит-кат... Обожавам :vozbud:

Twingo и до ден денес јадам. Социјалка е ама вреди за повеќе од 10 денари :smir:

Јадам Сникерс,Маrs,Lion,Twix,,Kit-Kat,Belissimo,Twingo,Sirius,Choco Biscuit,Albeni,Metro,Gold.:toe::toe:

КИНДЕР & МАРС.Киндерот со овие лентичките е mwa!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom