Омилена рап песна?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум ич по овој правец ама ако има некоја песна што ја слушам со задоволство секогаш кога ќе налетам на неа, тоа е оваа:

Еве нешто од '95
Има многу ремикси на оваа песна, ама оригиналот е едноставно најдобар. И ден денес звучи свежо и одлично.
Luniz - i got 5 on it

Има многу но еве ке набројам неколку...
|
и уште многу други Biggie & Pac 4 life

The Game е ѕвер не знам зошто не го спомнувате на темава. Негов голем фан сум. Првава песна според мене му е најдобра.

Ако има тука типови што слушаат рап (па и немора да слушаат само рап, еве ја не слушам само тоа) кажете си слободно која песна ви оставила онака најголем , најдубок впечаток ??? Мене поише песни ми останеле у срце ама ај кога мора да се издвои една нека биде ...
NWA - Fuck the police :music1: :music1: :music1::music1::music1:
Секоја чест за изборот брат ! Потполно се согласувам со тебе ! И Аlwayz into something исто !

--- надополнето ---

The Game е ѕвер не знам зошто не го спомнувате на темава. Негов голем фан сум. Првава песна според мене му е најдобра.
ТHE GAME , Snoop , EMINEM , 50 CenT знаеме со чија помош станаа познати ... DR.DRE e заслужен за тоа !
А плус ТHE GAME глуми ОG ... Blood Thug Али Има X број на факти кои докажуваат спротивно ! DRE'STA добро објаснуа некои работи у дисот
WHY ME? ТHE GAME исто така го користи Еаzy E и неговото дело ... Најдобриот од КОМПТОН !

Несе навредувај ама GAME е тапа ..... а најбољи рап песна е Big L- Danger zone

Несе навредувај ама GAME е тапа ..... а најбољи рап песна е Big L- Danger zone

Па добро секој си има свое мислење. Некој ќе рече дека фифти цент е најдобар рапер. :toe:
А зошто мислиш дека е тапа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom