Омилена рап песна?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не сум ич по овој правец ама ако има некоја песна што ја слушам со задоволство секогаш кога ќе налетам на неа, тоа е оваа:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Еве нешто од '95
Има многу ремикси на оваа песна, ама оригиналот е едноставно најдобар. И ден денес звучи свежо и одлично.
Luniz - i got 5 on it

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Има многу но еве ке набројам неколку...
|
и уште многу други Biggie & Pac 4 life

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
The Game е ѕвер не знам зошто не го спомнувате на темава. Негов голем фан сум. Првава песна според мене му е најдобра.

COMPTON

REAL MOTHERFUCKING G
Член од
28 март 2010
Мислења
17
Поени од реакции
1
Ако има тука типови што слушаат рап (па и немора да слушаат само рап, еве ја не слушам само тоа) кажете си слободно која песна ви оставила онака најголем , најдубок впечаток ??? Мене поише песни ми останеле у срце ама ај кога мора да се издвои една нека биде ...
NWA - Fuck the police :music1: :music1: :music1::music1::music1:
Секоја чест за изборот брат ! Потполно се согласувам со тебе ! И Аlwayz into something исто !

--- надополнето ---

The Game е ѕвер не знам зошто не го спомнувате на темава. Негов голем фан сум. Првава песна според мене му е најдобра.
ТHE GAME , Snoop , EMINEM , 50 CenT знаеме со чија помош станаа познати ... DR.DRE e заслужен за тоа !
А плус ТHE GAME глуми ОG ... Blood Thug Али Има X број на факти кои докажуваат спротивно ! DRE'STA добро објаснуа некои работи у дисот
WHY ME? ТHE GAME исто така го користи Еаzy E и неговото дело ... Најдобриот од КОМПТОН !

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25

Несе навредувај ама GAME е тапа ..... а најбољи рап песна е Big L- Danger zone

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Несе навредувај ама GAME е тапа ..... а најбољи рап песна е Big L- Danger zone
Па добро секој си има свое мислење. Некој ќе рече дека фифти цент е најдобар рапер. :toe:
А зошто мислиш дека е тапа?

Kajgana Shop

На врв Bottom