Омилена навивачка песна

Статус
Затворена за нови мислења.
cupeto nemozi da e od bitola posto e mnogu grda se sekava deka e od skopje centar

Леле мајсторе, немој да ме тераш да барам фотки од битолчанки по нет...

Попаметно нешто не можеше да ти текне ???

Во Тетово пак нереди....
за тебе Тетекс прават војводи....
и се` ќе запалам, и се` ќе уништам...
само Тетекс ти да победиш...

Оле оле оле олеееее

vidi gi skopjanite se zelni za dokazvanje na makedonskata tifo scena klosari edni
Што да докажуваме бе !! Не сме ние желни за докажување докажано е дека сме институција за сите вас и дека :drk::drk::drk:на youtube koa ke pisete FAMILY AERODROM:pusk::pusk:

Во Тетово пак нереди....

Оле оле оле олеееее
Најголемо браво за песнава....

кој фотошоп !??!?!?!? лично го знам дечкото, ја има запознаено девојкава во некоја од Скопските дискотеки и после тоа ... се знае... вие може само да правите вакви слики на фотошоп, додека нашите градски деца ви ги ебат сестрите !!!!

Во Тетово пак нереди....

Оле оле оле олеееее
YEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

кој фотошоп !??!?!?!? лично го знам дечкото, ја има запознаено девојкава во некоја од Скопските дискотеки и после тоа ... се знае... вие може само да правите вакви слики на фотошоп, додека нашите градски деца ви ги ебат сестрите !!!!
изгледа тие пробувале да праат во фотшоп ама не им тргнало од рака па сеа се вадат на тоа, а се знае што е вистината

Чкембари никоаш немале таков шал со такво лого така да.... фотошоп жал ми е ама не ти запали финтата кај мене а за другите незнам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom