СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ХахахахаEJ DRUGARCE EJ SKOPJANCE
Kolku zenski ej skopjanki,kako dobro rabotite,stalno na vas se sekavam,mnogu sakam da ve gnjavam.za vas jas se setav segde,vo Gradishte i vo Krani,100 na ednas da mi dojte,zadovolini ke si ojte,100 na ednas da mi dojte zadovolni ke si ojte.OOOOOOOOO
Ej drugarce ej skopjance zaedno li navivavme,so nas vie se gibavte za cel zivot naebavte,so nas vie se gibavte,za cel zivot naebavte.
Ej drugarce ej skopjance,CKEMBARCE sum i te mrazam, eve veke blizi denot,ke te tepam ke te gazam.
Ej drugarce ej skopjance zosto begas ti od mene na CKEMBAR si alergicen,na devojce ti si slicen.
Ej drugarce ej skopjance vo bitola ti da mines,ej drugarce ej skopjance vo sloboda ke zagines.
Ej drugarce ej skopjance,ne ke mi e mene lesno,posle nema koj da tepam,ne ke mi e interesnOOOOOOOOO
EJ DRUGARCE EJ SKOPJANCE
Kolku zenski ej skopjanki,kako dobro rabotite,stalno na vas se sekavam,mnogu sakam da ve gnjavam.za vas jas se setav segde,vo Gradishte i vo Krani,100 na ednas da mi dojte,zadovolini ke si ojte,100 na ednas da mi dojte zadovolni ke si ojte.OOOOOOOOO
Ej drugarce ej skopjance zaedno li navivavme,so nas vie se gibavte za cel zivot naebavte,so nas vie se gibavte,za cel zivot naebavte.
Ej drugarce ej skopjance,CKEMBARCE sum i te mrazam, eve veke blizi denot,ke te tepam ke te gazam.
Ej drugarce ej skopjance zosto begas ti od mene na CKEMBAR si alergicen,na devojce ti si slicen.
Ej drugarce ej skopjance vo bitola ti da mines,ej drugarce ej skopjance vo sloboda ke zagines.
Ej drugarce ej skopjance,ne ke mi e mene lesno,posle nema koj da tepam,ne ke mi e interesnOOOOOOOOO
ne begat devojcinata begate vie skopskite klosari
nie go imame TAT a vie ja imate 63
to e to
skopje 63 razurnat do temeli, cel svet zaprepasten, donacii od site strani, izrazuvanje zalenje, pomos.
Bitola TAT cela bitola rastrevozena site pari propadnati, cel zivot otiden vo voda. svetot go zabole za vasiot problem.
postoi nekakva razlika?
Значи колку си за нигдееее![]()
Да беХммм, уште малце па 3000 постови а види чудо ниедна паметна мисла да не се најде...
Тоа е баш редок феномен ...:nesvest:
Да бе
А твојте се многу добри, кај видиш дека се спомнува Србија у негативна смисла ти си таму да ја браниш
Србијо лудо волим те?!
Да бе
А твојте се многу добри, кај видиш дека се спомнува Србија у негативна смисла ти си таму да ја браниш
Србијо лудо волим те?!