Омилена навивачка песна

Статус
Затворена за нови мислења.
EJ DRUGARCE EJ SKOPJANCE
Kolku zenski ej skopjanki,kako dobro rabotite,stalno na vas se sekavam,mnogu sakam da ve gnjavam.za vas jas se setav segde,vo Gradishte i vo Krani,100 na ednas da mi dojte,zadovolini ke si ojte,100 na ednas da mi dojte zadovolni ke si ojte.OOOOOOOOO
Ej drugarce ej skopjance zaedno li navivavme,so nas vie se gibavte za cel zivot naebavte,so nas vie se gibavte,za cel zivot naebavte.
Ej drugarce ej skopjance,CKEMBARCE sum i te mrazam, eve veke blizi denot,ke te tepam ke te gazam.
Ej drugarce ej skopjance zosto begas ti od mene na CKEMBAR si alergicen,na devojce ti si slicen.
Ej drugarce ej skopjance vo bitola ti da mines,ej drugarce ej skopjance vo sloboda ke zagines.
Ej drugarce ej skopjance,ne ke mi e mene lesno,posle nema koj da tepam,ne ke mi e interesno.OOOOOOOOOO

Pozdrav do site i kade vi se e*at sestrite !!!

Attachments

• zta.jpg
    zta.jpg
    150,6 KB · Прегледи: 74
ova na slikata e nekoja skopska kurva
da procepkam niz interneto mozi ke gi nam vasite majki so saloj od sloga

Aј прочепкај и кога ќе ги најдеш стави ги тука...

Зоки ви даде црно на бело , т.е. црвено-црно на зелено :icon_lol: , па глеаме сеа каде се ебат чии сестри...

Зоки едно големо браво за сликата сеа може само да:drk::drk::drk::drk::drk:

хахах.... Ф.А/комити кога ке одат во спортска сала МЛАДОСТ во Битола, нека се јават, и тогаш може да правиме муабет и споредување помеѓу чкембари и скопските групи....
Типичен скопски ултрас:
Фудбал-Комита
Кошарка-Фемили
Ракомет-Пират
....... :baeh::baeh::baeh:

Малце е глупо ова.
Од каде шалот на девојката?

А и не ми се верува дека е од Битола:toe:

Од братот нејзин е шалот...

Тебе може да не ти се верува, али една слика вреди 1000 зборови во овој случај... Чкембари=Битола, Гате 13 =Атина, Булоњ бојс=Париз... Што не е јасно тука ????

Од братот нејзин е шалот...

Тебе може да не ти се верува, али една слика вреди 1000 зборови во овој случај... Чкембари=Битола, Гате 13 =Атина, Булоњ бојс=Париз... Што не е јасно тука ????
Да, она на брат и шалот ќе му го краде, па ќе оде у Скопје да се ебе и да се слика со шалот....:lud::lud:

Ebi si go ti Boki 13 i nemaj maka
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Битола нема аеродром шалала ла шалалала ла.
Секс со битолчанки шалала ла шалалала ла.
О Сузана го ебам Пелистер, ја ебам цела битола и чкембарите.
И да не набројувам, зошто покреативни навијачки песни секогаш имале Скопјани, другите само праат плагијат со друг текст.:helou:

[FONT=&quot]Комити знаме (химната на Комити)[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Комити знаме, на запад веат, и песна пеат,[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]и песна пеат, знамето наше, во две бои,[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]црвено црно, на запад стои, црвеното е,[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]во крвта врела, за Македонски, градови села,[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]а црното е, за тој што жали, за гоцевите, идеали,[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]