Омилен пост на Сунѓерот Боб

Како заклучивте дека сум бапси или јуник грл не знам а и сами вие не знаете, но најверојатно мојот директен пристап вас ве фрапира, не сум улижувач туку си имам свој став и без проблем го кажувам а вас тоа ви боде очи.

Чинам модераторите имаат опција да видат преку eдна иста IP адреса колку "ликови" се уклучуваат на форумов...
Aко сум грешка, проштевајте модераторси ... :)

Постави некое прашање за нешто како се готви во подфорумот за Храна и веднаш Сунѓерот како дежурен гуглач ќе ти пастира содржини.

Чинам модераторите имаат опција да видат преку eдна иста IP адреса колку "ликови" се уклучуваат на форумов...
Не си грешка ама остави ја :D

Нема таква опција. Си пливаат у претпоставки.
btw ретко коментирам физички изглед али кој сурат е овој Пеџа :facepalm:

Нема таква опција. Си пливаат у претпоставки.
btw ретко коментирам физички изглед али кој сурат е овој Пеџа :facepalm:
Како грчка лубеница е во суратот.

Пеџа vs Грчка лубеница :ojeaa:
lol.jpg

Нз за вас али ја предност на лубеницава и давам. :icon_mrgr:

Спабо пишувам ама многу читам, некогаш не му ги разбирам годините спрема темите што ги отвара ама се мислам дека ние сме многу назад т.е. има развиено advanced/master тролање.
Имаше едно меме вака некако гласеше.
That awkward moment when Bob's sarcasm is so advanced that people actually thinks he is stupid.
Талент се ствара, легенда се раѓа. Без предрасуди, Суки е дефинитивно легенда што му дава посебен шмек на форумов, во позитивна смисла.
#onceLegendAlwaysLegend

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom