Омилен пост на Сунѓерот Боб

Случајно ми текна да изгуглам баш да видам со кого ме споредила оваа мун, наидов на одредени постови од дотичната Јуник грл. :/ Мојот вокабулар од нејзиниот е светлосни години поразличен,
Јас и на пијано цензурирам а камо ли да користам вулгаризми од тој тип, едноставно не сум таков тип на девојка а и мислам дека не прилега на една девојка така да се изразува.
Друго, увек коа сум влагала во одредена дискисија тоа било само кога имам издржано мислење во спротивно ич не започнувам дискусии.
Како заклучивте дека сум бапси или јуник грл не знам а и сами вие не знаете, но најверојатно мојот директен пристап вас ве фрапира, не сум улижувач туку си имам свој став и без проблем го кажувам а вас тоа ви боде очи.
А баш сакав наредна собиранка ако има да дојдам, фаворизирав одредени членови и еве ми скршивте филм ќерата :confused: не знаев дека сте толку насилнички настроени.

@mackica92 тврдиш дека си пристојна, пристапуеш со почит у дискусии и све тоа. Дури и бараш специфично тело од докази кое ќе укаже поврзаност што би ја имала со Јуник. И све тоа супер, топ си. А се понашаш ко шупак кон член кој ништо не ти напраил, не те навредил и без разлика на тоа дали е трол или не, е срце.
Детево не е трол ама има блага ретардација дефинитивно.
Мачкица, како би ти било некој за тебе да каже така? Имав почит кон тебе и искрено сакав да те запознаам следната собиранка пошто не се дрогираш, живееш здрав живот и дебатираш правилно, после ова... некако безвезе ми е искрено... :oops:

@mackica92 тврдиш дека си пристојна, пристапуеш со почит у дискусии и све тоа. Дури и бараш специфично тело од докази кое ќе укаже поврзаност што би ја имала со Јуник. И све тоа супер, топ си. А се понашаш ко шупак кон член кој ништо не ти напраил, не те навредил и без разлика на тоа дали е трол или не, е срце.

Мачкица, како би ти било некој за тебе да каже така? Имав почит кон тебе и искрено сакав да те запознаам следната собиранка пошто не се дрогираш, живееш здрав живот и дебатираш правилно, после ова... некако безвезе ми е искрено... :oops:
:place:
Од сите дебилни коментари за Сунгерот мојов ти падна у очи. (y)

:place:
Од сите дебилни коментари за Сунгерот мојов ти падна у очи. (y)
Па у другиве не верувам, знам дека се зли по природа. Ти мислев дека си поразлична. Баба ми викаше, „Ако рипаат сите у Вардар и ти ли ќе рипаш?“ или „Не ја споредувај тројката што ја доби по македонски со двојките туку со петките!“ итн...

И јас сум ама за кого како..
А они пошто се зли им опростуваш?
Не им простувам, напротив, не им давам ни шанса да допрат до мене.
На тебе ти дадов. Али осеќам дека тоа злобното ти е површински дефанзивен механизам, ти у принцип не си таква, си морала да станеш за да се заштитиш и сл...

Не им простувам, напротив, не им давам ни шанса да допрат до мене.
На тебе ти дадов. Али осеќам дека тоа злобното ти е површински дефанзивен механизам, ти у принцип не си таква, си морала да станеш за да се заштитиш и сл...
Ти си ми дaл шанса :LOL:а кој рече дека ја сум ти дала шанса да се упознаеме? Више коа прашуеш, не си бил на листата на ликови кои сум сакала да ги упознаам.

Ти си ми дaл шанса :LOL:а кој рече дека ја сум ти дала шанса да се упознаеме? Више коа прашуеш, не си бил на листата на ликови кои сум сакала да ги упознаам.
Не прашав ништо ја. Али да знаеш дека кога јадат гомна сите за тебе на форум, ја увек стојам од твоја. Запомни го тоа.

Сунѓер feat. Taмaра - Одвејани од Вијорот.
Добар е по душа чоекот бе, сакат да си е пејач и мразит дволични-тролични луѓе. Водит релативно здрав живот и земат учество во Кајгана готвач на неделата и све шо прајт јајт со кечап, омилено јадење му е сарма. Си работит и е вреден, живејт под мотото "Чест секому, вересија никому", играчница е негово катче и е доминантен, редовно си ги пратит Рисјанскиве празници (Преродбен Прохор Пчински-напомош да ни е), ваљда и редоно постит и палит свешти в црква за здравје и благостојба на нас сите кајганџии и колку шо знам зло немат никому нанесено, сакат да имат мир во светот и шо е можно најбрзо да се разрешит кризава со мигрантиве, во најмала рака ако би имал можност би се кандитирал за градоначалник на Гостивар. Ликот си е автентичен бе, ваљда ќе го унапредет во некоја повисока форумска магистратура ова де функција или ќе му се дајт орден за посбени заслуги за промовирање и добра воља овде на кајганава. (Или шо знам ти јас)
тарабаФорца Сунѓер Боб!

Последно уредено:
Сунѓер feat. Taмaра - Одвејани од Вијорот
A оваа соработка :confused: ? :pos:
1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom