Омилен ден во неделата

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување

Кои е вашиот омилен ден во неделата?

• Вкупно гласачи
    503
Петок зошто? затоа што завршува школо завршува тренинг цел викенд е пред мене нема за што да се секирам едноставно кога ге заsвони sвончето од последниот час со песни си идам дома :) весел сум и среќен па затоа петок ми е најпосебен ден од сите денови :icon_cool

Петок и Сабота најјубави денови во цела недела,Понедалник е не мозам да го смислам

Петок без размислување, па после сабота цел ден излежавање, па после четврток дека немам многу за учење за петок хаха.
Најглуп ден недела зашо нема ништо на ТВ и плус треба да учам за следната недела=[

Петок без мислење..најубаф ден..излежавање после школо и навечер вчаршија...милина..

мене ми е омилен петок затоа што иди викенд, а го мразам понеделникот затоа што треба да одам на школо!!!:nesvest::nesvest::nesvest:

Петок и сабота ми се најомилените денови зашо завршви школото, (макар да не е тоа некоја голема работа) и зошо доаѓа викенд па шеткајне и така.

Четврток и Петок.Последни денови од неделата викенд доаѓа.И онака се релаксирам повеке:)

Петок и Сабота :vozbud:

Петок дефинитивно... Особено ако сум прва смена и цел ден си кулирам... :pipi:

ПЕТОК и САБОТА викенд пиене и сФе..

Сабота! Пошто обично сабота сум секогаш free од се и некако ми е релаксирачки што знам дека неморам да станувам рано или да одам некаде, да се мрцварам по гужви и слично. Имам цел ден психички и физички да уживам, да направам промет по кафичиве, да лупнам километража во парк, да гледам некое јако филмче, да бапнам неколку кафиња по комшии, да направам една генералка на телово и да се get ready за вечерта да ги истрошам батериите маx!:music2: И после доаѓа глупавата недела кога цел ден ми е мизерен зошто утре - то сум на факс!:toe:

Ве замолувам од сега кога ќе напишете кој ви е омилен ден да дадете и кратко објаснување зошто.
Постовите кои ќе содржат само еден збор ќе бидат избришани. Анкетата е најгоре. Ако немате што да напишете задржете се на неа.:)

Среда и Сабота. Поради спортските активности и настани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom