Омилен ден во неделата

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување

Кои е вашиот омилен ден во неделата?

• Вкупно гласачи
    503
Петок. Изгледа зашто сум родена во петок.:pos2:
Не шала на страна, го сакам петокот зашто завршуваме со школо. Пред мене е цел викенд. Имам милиони работи да направам. + вечерните излегувања. Живнувам малку од школото, посебно доколку цела недела сум имала тестови!:pipi:

Петок. Некако ми е најорганизиран ден, за ден два завршуваат обврските и цел ден минува во организирање на викендот. без разлика дали слободна или со обврски, петочната вечер секогаш е најрелаксирана. И знаеш дека утре сабајле ќе се наспиеш, без разлика во колку си легнал.
Спротивно од тоа, неделата ми е најнеубава. Завршува одморот, кроиш планови за понеделник, а наредното понеделничко утро никогаш никогаш неможеш да го поминеш спиејќи.

Па ПОНЕДЕЛНИК затоа што со него започнува нова недела + нашколо во понеделник имаме Географија :wink:...

Петок. Некако ми е најорганизиран ден, за ден два завршуваат обврските и цел ден минува во организирање на викендот. без разлика дали слободна или со обврски, петочната вечер секогаш е најрелаксирана. И знаеш дека утре сабајле ќе се наспиеш, без разлика во колку си легнал.
Спротивно од тоа, неделата ми е најнеубава. Завршува одморот, кроиш планови за понеделник, а наредното понеделничко утро никогаш никогаш неможеш да го поминеш спиејќи.

Same here :wink:

петок.
ич qr не ми чуе за работа и така сабота по цел ден се досадувам и телефоните што не сум ги средил за петок ги оставам за сабота затоа што во сабота не дозволувам да ми се трупа + за сервис, освен тоа поинтересно е петок меѓу сабота одколку сабота меѓу недела вечерта, незнам зашто најверојатно затоа што од понеделник го чекаш викендот.

иако и недела вечер е убаво, кастро, днб...

ПЕТОК!!!

СЕ СОГЛАСУВАМ СО ТОЈ ГОРЕ!!!:baeh:

ПЕТОК И САБОТА ИЗЕДНАЧЕНИ СО 100 ГЛАСА, АЈДЕ ДА ВИДИМЕ КОЈ ЌЕ ПОБЕДИ!!!

Омилен ден дефинитивно петок иако сме во школо ама после следи викенд односно забава:helou::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom