Оладел или се загреал?:)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Значи, запознавате дечко, некое време се дружите, муабет ви оди, се гледа дека му се допаѓате, интересно ви е во негово присуство, разменувате броеви, често се слушате и си пишете смс. Со нетрпение го очекувате следното јавување и видување и се е во ред.
Но, одеднаш тој престанува да ве бара, како да не постоите.
Девојки, како би се однесувале во ваква ситуација?

Прашањето до мажите. Која би била причината за вакво нешто? Што ви се случува во мозокот при ваква ситуација? Сте нашле нешто поинтересно, ви здосадило? Или пак, се повлекувате за да откриете дали кај вас се појавиле подлабоки чувства, па се плашите да не зезнете нешто?
Најдобро да се праша тој што го направил тоа,а ние останатите можи само да си нагаѓаме или да си кажиме нешто од сопствено искуство.

Најдобро да се праша тој што го направил тоа,а ние останатите можи само да си нагаѓаме или да си кажиме нешто од сопствено искуство.

Па тоа е поентата на темата, а и на целиот форум воопшто, секој да си каже од сопствено искуство или свое гледиште.

Па добро кога е така,кога последниот пат побегнав јас беше за нејзино добро:kesa:.

Најлогично е да оладил. Барем јас таков заклучок ќе донесам и ќе се повлечам без никаква понатамошна иницијатива од моја страна.

Е сеа, дечкото може го фатила паника да не усере па дур смислува тактики го нема, може тркнал до Италија на 10тина дена, а може и операција на слепо црево му прават :pos: Све може, ама логично е дека јас би помислила на најверојатната опција, па ако се јави по извесно време и сеуште сум загреана, океј... Ако не се јави, глуп е. :icon_lol:

Па јас ако почнам да кажувам за моево последно искуство....охооо нема да има мето за другите, ама ај ке скратам малку.
На почетокот дење ноке бевме заедно, овој почеток траеше околу 1 месец, активно искачање , слушање на телефон, поракаи дење-ноке....и...оп после се поретко и поретко.
Се јавуваше , се јавував и јас не ми сметаше да му поставам прашање зошто не ми се јавил ( што да не ми се симне чинот ако го прашам, или пак демек под чест ми е?)
Не.
Добивав одговори секогаш , сега некогаш верував , некогаш си мислев, дека прави будала од мене, ама....битно не ме мачеше помислата...зошто не се јавил, па дали да му се јавам?
И цело време беше топло ладно, ке нема толку обврски пак ке почнеме секој ден истата приказна, обврски еден куп и пак не нема и 2 цата.
:toe::toe::toe:

Значи, запознавате дечко, некое време се дружите, муабет ви оди, се гледа дека му се допаѓате, интересно ви е во негово присуство, разменувате броеви, често се слушате и си пишете смс. Со нетрпение го очекувате следното јавување и видување и се е во ред.

Прашањето до мажите. Која би била причината за вакво нешто? Што ви се случува во мозокот при ваква ситуација? Сте нашле нешто поинтересно, ви здосадило? Или пак, се повлекувате за да откриете дали кај вас се појавиле подлабоки чувства, па се плашите да не зезнете нешто?
Епа може да има повеќе причини.
Се допишувал со неа и се јавувал, но другарите му велат она е таква онаква, курва дека изневерува дека е лесна итн итн. И тој ќе се уплаши ќе помисли дека вистина е така и дека истото и на него ќе му се деси и ја остава на цедило не и враќа на пораки, не и се јавува итн.

Друго зависи од тоа колку време не и враќа на пораки и на повици. (ова и јас го направив на 2 наврати) ќе паузира со пораки 3-4 дена. Да ја зголеми тензијата кај девојката нема да и враќа на пораки и повици односно да ја натера да и недостига. И после кога ќе се јави после тие 4 дена таа ќе биде пресреќна што ќе го чуе (this works everytime if you do it right).

И на крај може сретнал друга девојка и ја заборавил претходната.

Од моја гледна точка,

Не ми здосадило, нит па сум нашол нешто поинтересно. Ја би рекол она последното што го има Fortune кажано. Можеби се појавиле подлабоки чувства, па се плашам да не згрешам. Колку повеќе чувства имам за неа, толку повеќе нозе ми се сечат, па умешноста во тоа е да си секогаш "нормален".

Единствено, би бил оладен во таква ситуација, доколку во последно време односот со мене не и бил како што треба, но не верувам дека може да се случи тоа во раното доба.

Така да, загреал. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom