Оладел или се загреал?:)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Значи, запознавате дечко, некое време се дружите, муабет ви оди, се гледа дека му се допаѓате, интересно ви е во негово присуство, разменувате броеви, често се слушате и си пишете смс. Со нетрпение го очекувате следното јавување и видување и се е во ред.
Но, одеднаш тој престанува да ве бара, како да не постоите.
Девојки, како би се однесувале во ваква ситуација?

Прашањето до мажите. Која би била причината за вакво нешто? Што ви се случува во мозокот при ваква ситуација? Сте нашле нешто поинтересно, ви здосадило? Или пак, се повлекувате за да откриете дали кај вас се појавиле подлабоки чувства, па се плашите да не зезнете нешто?

Причина? Ако со нешто ми покажала дека не и е пријатно во мое друштво. Инаку, дури и да не можам да излегувам цело време (работа и слично), барем ќе се јавам.

Не можам да зборувам за сите, додуша, ама дури и да сум нашол нешто поинтересно - ќе одржувам контакт. Знаеш како викаат, нов бунар копај - на стариот не плукај! :pos:

Ako prestane da me bara ke se odnesuvam kako nisto da ne bilo.Vo nikoj slucaj nema da me se javam jas. Ako prestanal da me bara znaci deka nesto se slucilo i toj ne saka da se slusame. Moze nasol druga:icon_eek:
Ama ic ne se zamaram dali ke me pobara ili ne.

Може и да е наоѓање нешо поинтересно,али ја би одржуел контакт.Ипак некад и мажите сакаат да бидат викнати,не само да викаат па може да има и недоразбирање(она не му се јавуе,овој вика чим она не ми се јавуе не и се јавуем и ја кој ја ебе) и така има за безвезе куршлус.

spooky напиша:
Зошто нема да се јавиш да го прашаш зошто не се јавува?

Moze nema da veruvas no jas sum od toj tip na luge, sto tesko mozes da razberes nekoi moi postapki, taka da nema sansi da se javam i da go prasam zasto ne mi se javuva.
P.S. ako ne se javi toj ke se javi drug:pos:

Е стварно не верувам. Ете и Калигула кажа погоре, и ние машките сакаме некој да ни се јави некојпат.

Башка, недајбоже работи се случуваат - се разболел, или (пу,пу,пу) го удрила кола... И ти нема да се јавиш. Нема да те гризе совест после?

spooky напиша:
Е стварно не верувам. Ете и Калигула кажа погоре, и ние машките сакаме некој да ни се јави некојпат.

Башка, недајбоже работи се случуваат - се разболел, или (пу,пу,пу) го удрила кола... И ти нема да се јавиш. Нема да те гризе совест после?
Pa ako se razbolel, ne moze ad krene slusalka i da kaze
:icon_lol:
Ako nekoj ti znaci i ako sakas da mu se javis ke najdes nacin kolku i da e nevozmozno.
A stom nekoj i posle nekolku dena ne ti se javil jasno ti e zasto ne ti se javuva, verojatno predhodno imalo nesto megu vas.

kikiki напиша:
Ako nekoj ti znaci i ako sakas da mu se javis ke najdes nacin kolku i da e nevozmozno.

Епа тоа е муабетот.. Ако и тој тебе ти значи нешто, зошто да не кренеш телефон? Ова ми личи на старото playing hard to get...

Ако сме се слушале и двајцата подеднакво, значи ѕвони тој, ѕвонам јас, пишува тој, пишувам јас и наеднаш тој престане да враќа и се губи, ќе се јавам да прашам што е како е. Нема да е тоа директно прашање зошто не се јавува, туку еден разговор за да видам дали е све во ред и дали е зафатен со нешто па со причина се губи. Ако приметам дека ме отфрла (а тоа приметувам) најкултурно ќе му кажам "ајде чао се слушаме" и секако нема да се јавам никогаш пак:)

FortunE напиша:
Прашањето до мажите. Која би била причината за вакво нешто? Што ви се случува во мозокот при ваква ситуација? Сте нашле нешто поинтересно, ви здосадило? Или пак, се повлекувате за да откриете дали кај вас се појавиле подлабоки чувства, па се плашите да не зезнете нешто?

Ако девојката е торпедо (шо би рекол ја) навероватно мозокот ми се исушил и незнам шо да направам понатаму :raz: па би ми требало време да се вратам во колосек (као шо би рекле нкои). А ако не се работи до тоа сигурно е (нешто што ме предомислило т.е оладило) некој потег на девојката шо не ми се бендисал или пак нешто друго кај неа и секако барам нешто поинтересно што повеќе ќе ми направи мерак кај друга девојка. Значи ја “заборавам“ претходната...како и да е се случуваат такви нешта кај сите нели?! :icon_roll И мислам дека ова прашање подобро да го одговори девојка зш повеќе они оладуваат :)

FortunE напиша:
Значи, запознавате дечко, некое време се дружите, муабет ви оди, се гледа дека му се допаѓате, интересно ви е во негово присуство, разменувате броеви, често се слушате и си пишете смс. Со нетрпение го очекувате следното јавување и видување и се е во ред.
Но, одеднаш тој престанува да ве бара, како да не постоите.
Девојки, како би се однесувале во ваква ситуација?

Не знае што сака.
А што да правиш? Сигурно не сакаш да се дружиш со луѓе што не знаат што сакаат.

Изгледа прегреал од работа...:) па нема време да се јави.

Zavisi ako mislam deka ako go napravam sledniot cekor deka ke zaebam rabota toa voopsto ne go ni pravam.A dokolku najdam pointeresno nesto a i taa ne mi znacela mn ke prestanam da i se javuvam na taa sto mi zdosadila.Poveke ke i pisuvam i ke i se javuvam na taa so koja mi e poiteresno t.e. so koja vremeto go pominuvam pozabavno.

Кога некој е загреан, ние не сме.
Кога некој е ладен, ние сме загреани.
Ух да ти ебем Марфиев закон.

Не се шалам, мене барем неколку пати ова ми се десило.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom